Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:59 | 27/10/2020
Ένας αστυνομικός στο Κολοράντο διατάχθηκε από την ένωση ιδιοκτητών σπιτιού (HOA) να αφαιρέσει από το κατώφλι του την σημαία "Thin Blue Line".
 
Σύμφωνα με το CBS News, ο αστυνομικός - ο οποίος διαμένει στην Centennial και του οποίου το όνομα δεν έχει κυκλοφορήσει - ενημερώθηκε ότι η εμφάνιση της σημαίας κατά τέτοιο τρόπο παραβίαζε τις πολιτικές της γειτονιάς.

[custom:google-ads]

"Είμαι περήφανος που είμαι αστυνομικός", είπε σε έναν τοπικό δημοσιογράφο, προσθέτοντας ότι είχε τη σημαία για πολλά χρόνια στο κατώφλι του σπιτιού του χωρίς να έχει δεχτεί το παραμικρό παράπονο.
 
Μόλις έλαβε την εντολή για την αφαίρεση της σημαίας σε μια επιστολή που του στάλθηκε μέσω ταχυδρομείου, είπε, "Νόμιζα ότι πρόκειται για αστείο. Εάν έχει δημιουργηθεί τόσο μεγάλο θέμα γιατί δεν μου το είπαν από την πρώτη μέρα;"
 
Πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει να αφήνει την σημαία να ανεμίζει στο κατώφλι του, πολεμώντας το αίτημα να την κατεβάσει.
 
"Θα την αφήσω, και θα στείλω πίσω την επιστολή στο HOA. Θα πολεμήσω το αίτημα και ελπίζω ότι θα ακούσουν", δήλωσε ο αστυνομικός.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο παίκτης των Steelers που έκανε τη διαφορά γράφοντας στο κράνος του το όνομα ενός αστυνομικού για να τον τιμήσει

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis