Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:13 | 01/09/2018

Το διήμερο 29 και 30 Αυγούστου 2018, συνεδρίασαν στην Αθήνα το Διοικητικό και το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, προκειμένου, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Π.Ο.ΑΣ.Υ., να υπάρξει ενημέρωση για τις δράσεις των εκπροσώπων των Αστυνομικών, να παρουσιαστούν τα προβλήματα και να αναδειχθούν τα αιτήματά τους, ενόψει των καθιερωμένων εξαγγελιών του Πρωθυπουργού στα εγκαίνια της 83ης ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη.

[custom:google-ads]

Μεταξύ των όσων ειπώθηκαν το εν λόγω διήμερο, ο νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας κ. Χάρις Μπουκουβάλας αναφέρθηκε στα πέτρινα χρόνια των μνημονίων με τις περικοπές μισθών και συντάξεων, το πάγωμα των προσλήψεων κλπ, τονίζοντας ότι το συνδικαλιστικό μας κίνημα ενόψει των εξαγγελιών του Πρωθυπουργού και της φημολογούμενης χορήγησης των οφειλομένων «αναδρομικών», συνεχίζει να απαιτεί δυναμικά την επίλυση όλων των δίκαιων αιτημάτων του, αλλά και την πλήρη εφαρμογή των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας για την άρση των μισθολογικών αδικιών, που αποτελούν κατάκτηση και όχι παραχώρηση.

Ένα επίσης σημαντικό ζήτημα που επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας των Αστυνομικών είναι ότι οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. προσβλέπουν σε νέα δικαίωση κατά την προσεχή εκδίκαση της νέας μας προσφυγής κατά του νέου ειδικού μισθολογίου.

Οι συνδικαλιστές τονίζουν ότι δεν υποτιμούν τις δυσκολίες, προσθέτοντας ότι η διεκδίκηση της επαναφοράς της χορήγησης δώρου Χριστουγέννων - Πάσχα και επιδόματος αδείας είναι ζητήματα ρεαλιστικά που τους απασχολούν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η πρώτη συνέντευξη της Ολγας Γεροβασίλη - Τι απαντά για τρομοκρατία, Εξάρχεια και Ρουβίκωνα

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis