Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:45 | 25/04/2018

Την 24-04-2018, αντιπροσωπία του Διοικητικού Συμβουλίου μας, συνεχίζοντας τις επισκέψεις στις Υπηρεσίες της Δ.Α. Ηρακλείου, επισκέφθηκε την έδρα του Α.Τ. ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ Ηρακλείου. Με τους εκεί υπηρετούντες συναδέλφους μας πραγματοποιήθηκε εκτενής συζήτηση και μας μεταφέρθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την εκτέλεση της Υπηρεσίας τους.

 

Η Υπηρεσία αυτή , στα πλαίσια της πρόσφατης αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών, δεν προβλέφθηκε να επανδρωθεί με το απαιτούμενο αστυνομικό προσωπικό με αποτέλεσμα η αστυνόμευση μίας ιδιαιτέρως απαιτητικής περιοχής να μην είναι επαρκής και η άμεση ενίσχυσή της κρίνεται αναγκαία καθώς αποτελεί την πλέον υποστελεχωμένη Υπηρεσία σε αστυνομικό προσωπικό στην Αστυνομική Διεύθυνση. Επίσης όπως το σύνολο των Υπηρεσιών του Νομού, αντιμετωπίζει σοβαρές ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή.

Το Δ.Σ. μας θα συνεχίσει τις επισκέψεις σε όλες τις αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού ώστε να καταγράφει και να αναδεικνύει τα πραγματικά προβλήματα του αστυνομικού, δίπλα στον συνάδελφο που κάτω από αντίξοες συνθήκες προσπαθεί να ανταπεξέλθει στα καθήκοντά του.

 

Mε εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. της  Ένωσης  Αστυνομικών Yπαλλήλων N. Ηρακλείου.


 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis