Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:14 | 17/03/2017

Χθές Πέμπτη 16 Μαρτίου η Γενική Επιθεωρητής Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων Αντιστράτηγος κ. Τσιριγώτη Ζαχαρούλα συνοδευόμενη από το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Ταξίαρχο κ. Λουζιώτη Κωνσταντίνο επισκέφθηκε τα Κέντρα Φιλοξενίας Μεταναστών στην περιοχή του Σχιστού και του Σκαραμαγκά προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά τις συνθήκες που επικρατούν εκεί.

Η Στρατηγός ενημερώθηκε διεξοδικά και μίλησε από κοντά με τους μετανάστες αλλά και τους συναδέλφους που εκτελούν εκεί υπηρεσία.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης μας Σταματάκης Γεώργιος και ο Αντιπρόεδρος Ναστούλης Χρήστος υποδέχθηκαν τη Στρατηγό προκειμένου να την ενημερώσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι που διατίθενται για την ασφάλεια στους χώρους φιλοξενίας, όπως τη διάθεση των συναδέλφων σε στατική φύλαξη (σκοπιά) προτείνοντας την αντικατάσταση με εποχούμενη περιπολία.

                                           
 

Η πρόταση μας αυτή αναπτύχθηκε στη Στρατηγό και έγινε άμεσα αντιληπτό οτι οι χώροι φιλοξενίας θα αστυνομεύονται καλύτερα και θα υπάρξει σίγουρα εξοικονόμηση αστυνομικών δυνάμεων, με λίγα λόγια δηλαδή εξυπηρετεί στο μέγιστο βαθμό το γενικό συμφέρον.

Η Στρατηγός υποσχέθηκε ότι θα προβεί άμεσα στις κατάλληλες ενέργειες για την υλοποίηση της εν λόγω πρότασης.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι όταν η Ηγεσία ακούει και δίνει λύσεις σε προβλήματα, η Ένωση μας θα το αναδεικνύει και θα το επικροτεί. Αυτή την ηγεσία έχουμε ανάγκη όσο ποτέ, τόσο ως κοινωνία όσο και ως Αστυνομία.

 

easyda.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis