Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:50 | 13/12/2018

Υπάρχουν ακόμη πολλά ερωτήματα που μένουν αναπάντητα σχετικά με το πώς έγινε η δολοφονία, ποιος την έκανε, ποια ήταν τα βήματα που ακολούθησε. Σε μια ακόμη αποκάλυψη προχώρησε ο κ. Κούγιας μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Όπως είπε ο ίδιος φαίνεται πως επί 8 ώρες ήταν ζωντανή η Ελένη Τοπαλούδη στη θάλασσα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι ο χρόνος που μεσολάβησε από τη στιγμή που η 21χρονη φοιτήτρια δέχτηκε τα θανατηφόρα χτυπήματα στο εξοχικό σπίτι ενός από τους 2 κατηγορουμένους, μέχρι τον πνιγμό της, που είναι και η αιτία του θανάτου, είναι 8 ώρες.

[custom:google-ads]

Όπως σημείωσε ο κ. Κούγιας, εφόσον ο θάνατος προήλθε από πνιγμό και όχι από τα χτυπήματα, οι κατηγορίες για φόνο βαρύνουν εκείνον ή εκείνους που την πέταξαν στη θάλασσα.

Ο κ. Κούγιας ανέφερε πως στη συγκεκριμένη υπόθεση συντελούνται δύο εγκλήματα, αυτό του βιασμού και αυτό της ανθρωποκτονίας, γι΄αυτά τα δύο κακουργήματα έχουν ασκηθεί και οι ποινικές διώξεις προς τους δύο κατηγορούμενους, τον 21χρονο Ροδίτη και τον 19χρονο Αλβανό.

Οι δράστες επιχείρησαν μάλιστα και να την στραγγαλίσουν, σύμφωνα με τον κ. Κούγια αλλά η φοιτήτρια αντιστάθηκε και εν συνεχεία ο ένας την ακινητοποίησε κρατώντας της τα χέρια και ο άλλος της έδωσε τα φονικά χτυπήματα με το σίδερο.

Σημείωσε δε, ότι η επιστήμη έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στη δακτυλοσκόπηση και έτσι έγινε δυνατή η ταυτοποίηση των δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο σίδερο.

Να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με νέες πληροφορίες για τη δολοφονία της φοιτήτριας, τις οποίες μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, βρέθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα του 19χρονου πάνω στο σίδερο, με το οποίο χτύπησαν την 21χρονη στο κεφάλι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτό αναφέρεται στην έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας, που διαβιβάσθηκε στο λιμεναρχείο της Ρόδου, το οποίο χειρίσθηκε προανακριτικά την υπόθεση. Κατά το ρεπορτάζ, αποτυπώματα και των δύο κατηγορούμενων, αλλά και του θύματος εντοπίσθηκαν σε αντικείμενα στο σπίτι, ενώ δεν βρέθηκαν αποτυπώματα ή DNA τέταρτου προσώπου.

Πηγή: ipop.gr
 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis