Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:36 | 17/09/2017

"Είναι ήλιου φαεινότερο μετά από 22 χρόνια περίπου ότι οι ανακριτικοί υπάλληλοι εκ των πανελλαδικών εξετάσεων πρέπει να εκπροσωπηθούν με αυτονομία.

Το ζήτημα του νέου βαθμολογίου το πολύπαθες ζήτημα των Ανθυπαστυνόμων η αναχρονιστική λειτουργία της ΤΕΜΑ η απογραφή τους ως αποφοίτους ανωτέρας σχολής είναι θέματα αλληλένδετα και αφορούν την ανέλιξη των κατώτερων στελεχών του σώματος [το νέο βαθμολόγιο].

Μην περιμένει κάνεις λύση στα φλέγοντα αυτά ζητήματα αν δεν κινηθούμε ανεξάρτητα πείθοντας για τα δίκαια αιτήματα μας.

Τα χρόνια που πέρασαν άκαρπα και οι κατά καιρούς υποσχεσεολογια έδειξαν οτι η ΠΟΑΣΥ αναγνωρίζει ίσως το πρόβλημα αλλά με οκνηρία διεκδικεί επίλυση, [προφανώς γιατί στους κόλπους της υπάρχουν Μ.Α.Υ. των όποιων τα συμφέροντα δεν ευθυγραμμίζετε με τα δικαμας δίκαια αιτήματα].

Απο την άλλη πλευρά η ΠΟΑΞΙΑ δέχεται ως μελή της τους Ανθυπαστυνόμους, έχει όμως βρεθεί σε δύσκολη θέση με τους εβρισκόμενους στους κόλπους τους Αξιωματικός προερχόμενους απο το ΤΕΜΑ [ βλπ κίνηση των 500ων κλπ] αλλά και τις παλαιού τύπου αντιλήψεις παλαιοτέρων Αξ-κων περί της θέσης του Αστυφύλακα στο σώμα [ο αστυφύλακας κατ αντιστοιχία είναι ο φαντάρος του σώματος].

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκλεψαν μηχανάκι μέσα από Αστυνομικό Μέγαρο

Οι αστυφύλακες υπαρχιφύλακες αρχιφύλακες και Ανθυπαστυνόμοι [Α.Υ] είναι μια ειδική κατηγορία του « κατωτέρου προσωπικού» καθημερινά τους ανατίθενται καθήκοντα Αξ-κων όπως Αξ-κος Υπηρεσίας σε κεντρικά Α.Τ. και Τ.Α της χώρας, αποτελούν την ραχοκοκαλιά του σώματος αλλά αντιμετωπίζονται ως παρίες.. ..

Η πολιτική ηγεσία παρακολουθεί τα τεκταινόμενα προσπαθώντας να ισορροπήσει μεταξύ των αιτημάτων ΠΟΑΣΥ-ΠΟΑΞΙΑ Είκοσι δυο χρονιά μετα 25.000 και πλέον αστυνομικοί των πανελλαδικών εξετάσεων βρεθήκαμε πίσω από τις εξελίξεις αντίστοιχες σχολές των ενόπλων δυνάμεων όπως π.χ η ΣΜΥ, ΣΤΥΑ ΣΜΥΝ, ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας μπορεί να προάγεται, στη συνέχεια μέχρι του βαθμού του αντισυνταγματάρχη ή και του συνταγματάρχη (εφόσον διαθέτει πτυχίο ανώτατης σχολής).

Είναι καιρός κατι να αλλάξει…"

** Το ανωτέρω κείμενο εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis