Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:39 | 12/07/2019
Ένας άνδρας με 68.000 ευρώ σε μετρητά πάνω του πήδηξε στον ποταμό Maas στο Ρότερνταμ στην προσπάθειά του να ξεφύγει από την αστυνομία το πρωί της Πέμπτης, δήλωσε η αστυνομία του Ρότερνταμ στο Twitter.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αστυνομικοί έκαναν τυπικό έλεγχο στον άνθρωπο επειδή έδειξε ύποπτη συμπεριφορά. Ωστόσο ο ίδιος σεν μπορούσε να εξηγήσει γιατί είχε τόσα πολλά χρήματα πάνω του.
 
"Τι κάνεις αν έχεις στην τσέπη σου 68.000 ευρώ, δεν μπορείς να το εξηγήσεις αυτό και έχεις την αστυνομία μπροστά σου; Ένας άνδρας στον Prins Hendrikkade είδε μόνο μια διέξοδο", έγραψε η αστυνομία σε ανάρτησή της στο twitter. "Με τα χρήματα, πήδηξε στο νερό."
Ο άνθρωπος αλιεύθηκε από τον ποταμό και συνελήφθη. Τα μετρητά κατασχέθηκαν και πέρασαν το υπόλοιπο της ημέρας απλωμένα σε πάτωμα αστυνομικού τμήματος για να στεγνώσουν.
 
"Κατ 'αρχήν, οι άνθρωποι μπορούν να φέρουν όσα χρήματα θέλουν, αλλά σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες, μπορεί να οδηγήσει σε υποψίες νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες", ανέφερε η αστυνομία.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis