Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:50 | 19/11/2019

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η δίκη του 22χρονου φοιτητή, ο οποίος παρενόχλησε σεξουαλικά συνομήλικη φοιτήτρια εντός της βιβλιοθήκης του ΑΠΘ.

Οπως είχε γίνει γνωστό ο 22χρονος εκσπερμάτισε στην πλάτη της νεαρής την ώρα που εκείνη διάβαζε ένα σύγγραμα. Ο ίδιος του μιλώντας στους αστυνομικούς εμφανίστηκε μετανιωμένος, δεν αρνήθηκε την πράξη του, λέγοντας στην κατάθεσή του ότι του προσέφερε «προσωρινή ανακούφιση».

«Αποδέχομαι την σε βάρος μου κατηγορία και προέβην σε αυτή την ενέργεια γιατί μου πρόσφερε προσωρινή ανακούφιση. Εχω μετανιώσει για την ενέργειά μου», φέρεται να είπε όπως προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

[custom:google-ads]

Η κατάθεση της φοιτήτριας

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλεί η κατάθεση της 22χρονης φοιτήτριας που έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης εντός του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος. «Σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς να αντιληφθώ την παρουσία κάποιου κοντά μου, ένιωσα κάτι υγρό να τρέχει στην πλάτη μου», είπε η φοιτήτρια στην κατάθεσή της.

«Εκείνη τη στιγμή γύρισα και είδα ένα νεαρό άτομο με σκούρα ρούχα να απομακρύνεται από το μέρος μου και όταν απομακρύνθηκε αρκετά συνειδητοποίησα ότι είχε προβεί σε εκσπερμάτιση πάνω μου», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι το κορίτσι έβαλε τις φωνές και ο υπεύθυνος της βιβλιοθήκης άρχισε να καταδιώκει τον 22χρονο, τον οποίο κατάφερε να ακινητοποιήσει με τη βοήθεια ενός φύλακα.

Πηγή: iefimerida.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κρατούμενος στις φυλακές Λάρισας επιτέθηκε και χτύπησε σωφρονιστικούς υπαλλήλους


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis