Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:45 | 22/04/2019

Η νύχτα της μεγάλης αναμέτρησης με το στρατό των White Walkers, το στρατό εκατομμυρίων νεκρών του Night King, πλησιάζει. Αν θα καταφέρουν να τον σταματήσουν τα ενωμένα βασίλεια του Γουέστερος (και με τι απώλειες) παραμένει να κριθεί.

Σε αυτό το timing όμως, βρήκε τον τρόπο η τοπική αστυνομία του Τρόντχαϊμ να κάνει ένα ποστ, στη σελίδα της κοινότητας στο facebook, που έγινε viral.

[custom:google-ads]

«Η νυχτερινή μας περιπολία (σ.σ. «Night Watch») κατάφερε να συλλάβει τον Night King και να εμποδίσει την περαιτέρω εγκληματική του δραστηριότητα. Οδηγηθήκαμε στον ύποπτο μετά από μία σειρά από καταγγελίες για κακοποίηση ζώων και βανδαλισμούς - προφανώς είχε τάση να ρίχνει τοίχους- ενώ φημολογείται ότι απειλούσε να αφανίσει ολόκληρες περιοχές...»

Night King 607 1

Night King 607 2

Φυσικά, κανένας τέτοιος ύποπτος δεν υπήρχε, ούτε και τέτοιου είδους εγκληματική δραστηριότητα. Απλώς, η αστυνομία του Τρόντχαϊμ βρήκε έναν χιουμοριστικό τρόπο να υπενθυμίσει στους πολίτες ότι η ενεργή τους αφύπνιση σε τρέχουσες ανακοινώσεις και η συμμετοχή τους σε αιτήματα για βοήθεια στο έργο της είναι απαραίτητη.

«Αστεία ποστ σαν κι αυτό, ξυπνούν τον κόσμο στα κοινωνικά δίκτυα» δήλωσε ο Μάρκους Ρι, ο αρχιφύλακας του 5ου Τμήματος της Αστυνομίας του Τρόντχαϊμ. «Το να έχουμε κόσμο ενεργό στη σελίδα μας βοηθά μετά σε έρευνές μας για εξαφανίσεις κατοίκων, ή για την επίλυση εγκλημάτων. Ο κόσμος μαθαίνει να συμμετέχει...»

Πολύ ωραία όλα αυτά που φέρνουν την άνοιξη στο Τρόντχαϊμ, αλλά στον απειλητικό χειμώνα του Γουέστερος... η (αιώνια;) νύχτα είναι μεγάλη και τρομαχτική.

Πηγή: flix.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis