Η ΟΠΚΕ Αγ. Παντελεήμονα έπιασε ακόμα έναν Αφγανό από τη συμμορία με τα μαχαίρια

ΤΟΝ ΑΚΟΝΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ
Η ΟΠΚΕ Αγ. Παντελεήμονα έπιασε ακόμα έναν Αφγανό από τη συμμορία με τα μαχαίρια

Το 5ο μέλος της συμμορίας των Αφγανών με τα μαχαίρια που σκορπούσε τον τρόμο στην περιοχή του κέντρου και αναζητούνταν για συμμετοχή στην άγρια δολοφονία ενός 26χρονου Αλγερινού στις 3 Μαρτίου στην πλατεία Βικτωρίας, έπεσε στα δίχτυα του νόμου. 

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Αγίου Παντελεήμονα, μετά από πληροφορίες και «σάρωμα» πολλών ημερών στις “κόκκινες ζώνες” του κέντρου κατάφεραν χθες το απόγευμα να περάσουν χειροπέδες στον 31χρονο Αφγανό. Ο άνδρας συνελήφθη λίγα λεπτά μετά τις 7 στην πλατεία Βικτωριας.Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Άγιου Παντελεήμονα που κατάφεραν να εντοπίσουν και να ταυτοποιησουν και τα άλλα μέλη της άγριας συμμορίας είχαν πληροφορίες οτι ο 5ος με το όνομα «Ασιφ», κινείται σε συγκεκριμένα σημεία. Ετσι χθες αργα το απόγευμα, έστησαν καρτέρι και μόλις τον είδαν να εμφανίζεται όρμησαν πάνω του και τον ακινητοποίησαν πριν προλάβει να αντιδράσει. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Ανθρωποκτονιών όπου ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του στη συγκεκριμένη δολοφονία και στη συνέχεια στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Απο τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε οτι ο 31χρονος, είχε εμπλακεί το 2010 σε υπόθεση ανθρωποκτονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρείται σημαντικό στέλεχος συμμορίας που ελέγχει τη διακίνηση ναρκωτικών στην πλατεία Βικτωρίας. 

 
hit1


hit2


hit3


 
Πηγή: protothema.gr