Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:25 | 25/12/2020

Ένας οδηγός από την πολιτεία Γουινσκόνσιν στις ΗΠΑ, στόλισε την Chevrolet Camaro του με χιλιάδες χριστουγεννιάτικα φωτάκια.

[custom:google-ads]

Μόλις αντίκρισαν το θέαμα οι άνδρες της τοπικής αστυνομίας τον σταμάτησαν. Αρχικά γέλασαν και του έδωσαν συγχαρητήρια για τη δημιουργικότητά του. Στη συνέχεια όμως τον ενημέρωσαν ότι η συγκεκριμένη ενέργεια συνιστούσε αιτία σύλληψης. 

Το τοπικό αστυνομικό τμήμα έκανε την παρακάτω ανάρτηση για το περιστατικό στην επίσημη ιστοσελίδα του στο facebook.

 

Ανάμεσα στα εκατοντάδες σχόλια ξεχώρισε εκείνο ενός άντρα, ο οποίος παρουσιάστηκε ως πατέρας του οδηγού, ενώ συστήθηκε ως πρώην αστυνομικός.

«Ναι, αυτό είναι το παιδί μου. Ως πρώην αστυνομικός τον ενημέρωσα για τις επιπτώσεις που θα είχαν τα λαμπάκια. Άλλα όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει με τα παιδιάΠάντως ο γιος μου είπε ότι ο αστυνομικός που τον σταμάτησε ήταν ιδιαίτερα ευγενικός, αν και δεν δίστασε να περιπαίξει το γιο μου. Με την κίνηση του ο γιος μου τράβηξε τα βλέμματα και έλαβε διάφορες προσκλήσεις για να περάσει με το αυτοκίνητο του από διάφορες γειτονιές και νοσοκομεία. Η χαρά που κατάφερε να προκαλέσει το παιδί μου με έχει αφήσει άφωνο», είπε με περηφάνια ο πατέρας του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φώτο: Αστυνομικό τμήμα στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο με φωτογραφίες συλληφθέντων

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis