Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:44 | 05/08/2019

To κείμενο που ακολουθεί αναρτήθηκε στο fb από τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Αθηνών κ. Χρήστο  Μπαλάσκα.

Κυριακή 4-8 2019. ώρα 06:00 πρωινή. Το Β 5-1 της Β αλλαγής περιπολικό της Άμεσης Δράσης, λαμβάνει σήμα από το κέντρο ότι στην περιοχή του Χαλανδρίου, στην οδό Παρνασσού τρία άτομα είχαν διαρρήξει διαμέρισμα δευτέρου ορόφου και ήταν ακόμη εντός.

Τάχιστα το περιπολικό μετέβη στο σημείο και κατά την άφιξή του διαπίστωσε ότι τρεις Γεωργιανοί με πράγματα στα χέρια έβγαιναν εκείνη την ώρα από την κεντρική πόρτα της πολυκατοικίας.

Προσπάθησαν να παραπλανήσουν τους συναδέλφους λέγοντας ότι μένουν στην πολυκατοικία πλην όμως αμέσως δεσμεύτηκαν και κατά την έρευνα βρέθηκαν πάνω τους: χρυσαφικά, δυο ρολόγια ROLEX και VACHERON CONSTANTIN, τσάντες LOUIS VUITTON μετρητά και φυσικά τα διαρρηκτικά τους εργαλεία, τα οποία ήταν πασπαρτού νέας τεχνολογίας και άνοιγαν με αυτά όλες τις πόρτες ασφαλείας χωρίς να αφήνουν ίχνη διάρρηξης.

Οι εν λόγω διαρρήκτες είχαν διαπράξει σωρεία διαρρήξεων στην περιοχή καθώς και σε άλλες κοντινές περιοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τύφεκιο Ruger Precision Rifle Gen III - Ένα όπλο με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά

Στο σημείο προσέτρεξε και το όχημα του Α.Τ. Χαλανδρίου για ενίσχυση. Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε και το όχημα διαφυγής τους. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Τ.Α. Χαλανδρίου.

Δεν θα κουραστώ να δίνω συγχαρητήρια σ αυτά τα παιδιά τα οποία υπερβάλουν εαυτό και κρατούν την Άμεση Δράση σε υψηλό επίπεδο παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η υπηρεσία των περιπολικών.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis