Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:01 | 11/09/2017

Το επάγγελμα του αστυνομικού είναι γεμάτο ενδιαφέρουσες εμπειρίες και σπάνια γεγονότα.

Σε μία τέτοια … σπάνια περίπτωση θα αναφερθούμε και σήμερα.

[custom:google-ads]

Ο λόγος για δύο γυναίκες, μία μάνα και μια κόρη που έγιναν και οι δύο αστυνομικοί και μάλιστα πρόλαβαν και να συνυπηρετήσουν.

Η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου και ασφαλώς εντοπίστηκε και μας επισημάνθηκε και από αναγνώστες του Policenet.gr

Οι δύο «πρωταγωνίστριες» υπηρέτησαν  στην Αστυνομική Υπηρεσία του Κάλγκαρι και εργάστηκαν μαζί κατά την τελευταία  βάρδια της (μαμάς) Renata Cattoni η οποία αποστρατεύτηκε την περασμένη Δευτέρα μετά από περισσότερα από 40 χρόνια στην επιβολή του νόμου.

Φωτογραφία του χρήστη Calgary Police Service.

Η Cattoni κατάφερε να κάνει την τελευταία της υπηρεσία μαζί με την κόρη της Const. Amanda Maodus.

Πριν από τέσσερα χρόνια, ο Maodus εντάχθηκε στην Υπηρεσία ως αξιωματικός περιπολίας και έκτοτε ανέλαβε και άλλα καθήκοντα.

Η Maodus είπε ότι η μαμά και ο μπαμπάς της, οι οποίοι αποσύρθηκαν από την Υπηρεσία, την ενέπνευσαν να εργάζονται στην επιβολή του νόμου.

Η Cattoni είπε ότι η αγαπημένη της υπηρεσιακή ανάμνηση ήταν όταν τελικά μπόρεσε να παρουσιάσει την κόρη της με το σήμα της στην αποφοίτηση.

"Υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα σε αυτή τη δουλειά, αλλά αν είχα την ευκαιρία θα το ξαναέκανα ξανά", δήλωσε η Cattoni. "Έχω αγαπήσει αυτή τη δουλειά και είμαι τυχερή που μπόρεσα να μοιραστώ αυτές τις εμπειρίες με την κόρη μου".

Η Διοικηση του Αστυνομικού Τμήματος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η Cattoni «έχει αναμφίβολα κάνει τη διαφορά για χιλιάδες ζωές  πολιτών  καθ ' όλη τη διάρκεια της καριέρας της και ευχόμαστε την χαλάρωση της κατά τη συνταξιοδότησή της».

Το Policenet.grεύχεται στην ένστολη μαμά καλή ξεκούραση και με το καλό να καμαρώσει τις επιτυχίες της κόρης της στο Σώμα.

Άλλωστε δεν υπάρχει τίποτα ομορφότερο για ένα γονέα από το να αντικρίζει τα επιτεύγματα του παιδιού του.  

Δείτε εδώ μια περίπτωση ελληνικής οικογένειας με τέσσερα αδέρφια στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis