Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:59 | 11/07/2020
Δύο νομοθέτες στην πολιτεία της Νέας Υόρκης έχουν προτείνει ένα νομοσχέδιο που θα αποσύρει τους αστυνομικούς από τις κρατικές συνταξιοδοτικές παροχές εάν απολυθούν για ζητήματα που περιλαμβάνουν «σοβαρό» παράπτωμα.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με το New York Post, ο γερουσιαστής της πολιτείας Luis Sepulveda (D-The Bronx) και η βουλευτής Diana Richardson (D-Brooklyn) εισήγαγαν τη νομοθεσία που θα απαγορεύει στα μέλη του αστυνομικού σώματος να λαμβάνουν συνταξιοδοτικές παροχές εάν απολυθούν σε περιπτώσεις που περιλαμβάνουν κακή συμπεριφορά ή να παραιτηθούν ή αποσυρθούν εν μέσω διερεύνησης παραπτώματος σχετικά με τη δουλειά τους.
 
Η κίνηση έρχεται εν μέσω μιας προσπάθειας για αποδυνάμωση των αστυνομικών υπηρεσιών σε ολόκληρη τη χώρα, με το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Υόρκης να έχει ψηφίσει την περασμένη εβδομάδα νομοσχέδιο για ανακατεύθυνση χρημάτων 1 εκατομμυρίου δολαρίων σε άλλες αστικές υπηρεσίες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα Υόρκη: 484 εκατ. δολάρια λιγότερα για την αστυνομία - Μείωση αστυνομικών - Παράδοση της πόλης στην "ανομία"

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis