Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:15 | 02/06/2016

Ξεχωριστό μισθολόγιο θέλουν οι στρατιωτικοί;

Είδαμε την τροπολογία για το πάγωμα των μισθολογικών προαγωγών.

Ακούσαμε και τις δηλώσεις ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ότι το ΥΕΘΑ έχει εξασφαλίσει τα απαιτούμενα ποσά από εξοπλιστικά κονδύλια ( Απορίας άξιον: Το λύσαμε τα αμυντικά μας προβλήματα και θα μειώσουμε τους εξοπλισμούς;;).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα "τεχνάσματα" Αστυνομικών με αποκλειστικό σκοπό τη μετάθεση και οι περιπτώσεις Αστυνομικών που πράγματι δικαιούνται έκτακτη μετάθεση

Εδώ μπαίνει το πρώτο ερώτημα:

Τα υπόλοιπα υπουργεία από που θα τα βρουν; Να κόψουν και αυτά από τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό τους;; Η Αστυνομία να μην αγοράζει περιπολικά και το Λιμενικό σκάφη;; Και τι θα γίνει με την εγκληματικότητα και την λαθρομετανάστευση;;

 

 Ως συνέχεια έρχεται το ψευτοδίλημμα: Γιατί οι στρατιωτικοί πρέπει να συμπαρασύρονται από τα υπόλοιπα Υπουργεία; Αφού το ΥΕΘΑ έχει βρει τα χρήματα και τους σχετικούς κωδικούς, γιατί να μην προχωρήσει μόνο του στην εφαρμογή των αποφάσεων του ΣτΕ. Και προχωράνε ακόμη περαιτέρω: Γιατί να μην καταρτιστεί ένα μισθολόγιο μόνο για τους στρατιωτικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και να μείνουν έξω οι αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί; Με αυτό τον τρόπο θεωρούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ότι θα μπορούν να επιτυγχάνουν καλύτερες αποδοχές, αφού το κόστος θα είναι μικρότερο. Και δεν θα έχουν τους υπόλοιπους «τροχοπέδη» στις επιδιώξεις τους.

 Τέλος «πλασάρουν» και το ψέμα ότι αυτοί κερδίζουν δίκες και αγώνες, αγνοώντας τις επιτυχίες του αστυνομικού συνδικαλιστικού κινήματος (στο παρελθόν οι ίδιοι έλεγαν ότι χάρις σ΄αυτό πήραμε λεφτά) και ότι «η ισχύς εν τη ενώσει» Η ιδιοτέλεια σε όλο της το μεγαλείο.

Δυστυχώς!!!

Το παραπάνω κείμενο αναρτήθηκε στη σελίδα στο facebook του policenet.gr από τον κ. Ν. Μπλάνη*

η εικόνα προφίλ του Nick Blanis

Νικόλαος Αθ. Μπλάνης

Αντιστράτηγος Αστυνομίας ε.α.

Επίτιμος Προϊστάμενος Κλάδου Οργάνωσης

και Ανθρώπινου Δυναμικού Α.Ε.Α./Υ.Δ.Τ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετάθεση αστυνομικού για δυσίατο νόσημα: Θετική εξέλιξη η πρόταση του ΣτΕ να οριστεί συγκεκριμένος κατάλογος!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis