Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:15 | 19/06/2018

Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018, διεξήχθη στο Πεδίο Βολής Αρμάτων Λιτοχώρου (ΠΒΑΛ), από προσωπικό της XXIV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας (XXIV ΤΘΤ «1ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΙΠΠΙΚΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑ»), η Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΒΡΟΝΤΗ ΔΙΟΣ-2018». 

Η ΤΑΜΣ, εξετάζει τη διοίκηση και τον έλεγχο πυρός του Τακτικού Συγκροτήματος Επιλαρχίας Μέσων Αρμάτων (ΤΣ/ΕΜΑ), κατά την εκτέλεση βολής με πραγματικά πυρά, του συνόλου των οπλικών του συστημάτων. Την επίδειξη ισχύος πυρός του ασκούμενου Συγκροτήματος, παρακολούθησαν: - O Επιτελάρχης του ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αντώνιος Νομικός. - Αντιπροσωπεία αξιωματικών του Βουλγαρικού Στρατού. - Αντιπροσωπεία εκπαιδευομένων της Σχολής Διοίκησης και Επιτελών (ΣΔΙΕΠ). - Εκπαιδευόμενοι ανθυπολοχαγοί των Σχολείων Εφαρμογής Όπλων και Σωμάτων. - Αντιπροσωπεία σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ). 

[custom:google-ads]

Αξίζουν συγχαρητήρια στο προσωπικό της XXIV ΤΘΤ, το οποίο προετοίμασε την παραπάνω εκπαίδευση, εργαζόμενο με πάθος, επιδεικνύοντας καινοτόμο σκέψη και επαγγελματισμό, συμβάλλοντας έτσι στην άριστη διεξαγωγή της δραστηριότητας και στην εξαγωγή πολύ χρήσιμων συμπερασμάτων για τους εκπαιδευόμενους. 

Πηγή: iefimerida.gr
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis