Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:14 | 09/05/2020

Ο σερίφης Mark Moon της κομητείας Blount δήλωσε ότι δεν θα τηρήσει τους περιορισμούς περί «διαμονής στο σπίτι» που επέβαλε η κυβέρνηση εν μέσω πανδημίας.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με το WBMA-TV, ο κυβερνήτης Ivey πρόσφατα  ανακοίνωσε στους πολίτες την απαγόρευση των δημόσιων μετακινήσεων κατά τη διάρκεια της πανδημίας Coronavirus - COVID-19.

Ο Σερίφης Μαρκ Μουν δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι δεν σκοπεύει να αναλάβει δράση εναντίον επιχειρήσεων ή εκκλησιών που παραβιάζουν τους κρατικούς περιορισμούς.

Ο Σερίφης Μουν είπε, «Απλώς έχουμε ανθρώπους στην κομητεία μας που υποφέρουν και που πρέπει να επιστρέψουν στη δουλειά και να στηρίξουν τις οικογένειές τους. Δεν μπορώ να τιμωρήσω κάποιον που προσπαθεί να κάνει ό, τι καλύτερο για τον εαυτό του, την οικογένειά του και την πίστη του.»

Το Blount County έχει περίπου 58.000 κατοίκους. Έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής 40 κρούσματα, ενώ δεν έχει αναφερθεί κανένας θάνατος εξαιτίας του COVID-19.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σε αυτό το αστυνομικό τμήμα στην Αλαμπάμα οι αστυνομικοί αποδίδουν την αύξηση των ανθρωποκτονιών στον Σατανά

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis