Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:50 | 27/09/2017

Για καφέ βγήκε την περασμένη Κυριακή το απόγευμα ζευγάρι Λαρισαίων, αλλά πέρασε τελικά το βράδυ του στα κρατητήρια της αστυνομίας. Αφορμή το κινητό τηλέφωνο 56χρονου Λαρισαίου που φαίνεται πως… παράπεσε για να αποδειχθεί από την αστυνομική έρευνα, ότι το ζευγάρι βρήκε το τηλέφωνο αλλά αντί να το παραδώσει στον κάτοχό του, το πήρε μαζί του.

Το ζευγάρι των Λαρισαίων, ένας 61χρονος άνδρας και μια 49χρονη γυναίκα, την περασμένη Κυριακή το απόγευμα κάθισαν σε καφετέρια στο κέντρο της Λάρισας. Από το διπλανό τραπέζι ωστόσο, όπου καθόταν ο 56χρονος με την παρέα του, έπεσε στο έδαφος ένα κινητό τηλέφωνο και μάλιστα παλαιότερης τεχνολογίας.

[custom:google-ads]

Ο 56χρονος άρχισε να το αναζητεί αλλά κανείς δίπλα του δεν ανταποκρινόταν θετικά, μήπως είδε το «χαμένο» τηλέφωνο. Ούτε και το ζευγάρι των Λαρισαίων που λίγη ώρα αφότου κάθισε στο τραπέζι, σηκώθηκε να φύγει. Κινώντας έτσι τις υποψίες του 56χρονου που ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. με αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης να εντοπίζουν λίγο αργότερα το ζευγάρι και να το προσαγάγουν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας.

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας προέκυψε ότι το ζευγάρι είχε τελικά στην κατοχή του το χαμένο τηλέφωνο, παρότι φαίνεται πως ρωτήθηκε από τον πραγματικό κάτοχο, στην καφετέρια.

Το ζευγάρι δήλωσε μετανιωμένο για την πράξη του, ωστόσο πέρασε το βράδυ του στα κρατητήρια της αστυνομίας και προχθές αναμενόταν να οδηγηθεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

Για την υπόθεση από την ΕΛ.ΑΣ. ανακοινώθηκε ότι «συνελήφθησαν την περασμένη Κυριακή στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης, δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 61χρονος και μία 49χρονη, διότι αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο 56χρονου ημεδαπού. Η προαναφερόμενη συσκευή κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο δικαιούχο».

www.thessaliatv.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis