Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:00 | 22/11/2018

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου η αποκάλυψη ότι ένας άνδρας ηλικίας 35-40 χρόνων ασελγούσε στη 10χρονη κόρη του όταν η σύζυγός του έλειπε στη δουλειά.

Τα όσα συνέβαιναν αποκαλύφθηκαν όταν ο γιος του, 12 ετών, το είπε στη μητέρα του, η οποία κατέθεσε μήνυση σε βάρος του συζύγου της.

Διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα

Η υπόθεση βρίσκεται εδώ και δέκα μέρες στην Εισαγγελία Βόλου, η οποία με απόλυτη μυστικότητα ζήτησε από την Αστυνομία επείγουσα προκαταρκτική έρευνα, που ολοκληρώθηκε και πλέον ο πατέρας του μικρού κοριτσιού αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, ενώ η υπόθεση βρίσκεται ήδη στην κύρια ανάκριση.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι άσεμνες πράξεις του ξεκίνησαν πριν από έξι μήνες, ενώ όταν η Εισαγγελία ενημερώθηκε για το περιστατικό διέταξε καταπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, για να διαπιστωθεί η εγκυρότητα των καταγγελιών. Κατέθεσαν η μητέρα, ο ανήλικος γιος και η 10χρονη, που είναι μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου.

Αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας σχηματίστηκε σε βάρος του άνδρα δικογραφία και αναμένεται να κληθεί τις επόμενες μέρες για να απολογηθεί στον ανακριτή Βόλου, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, όπως επίσης και για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση και οι δύο κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, που μπορούν να επιφέρουν ποινές κάθειρξης 10-20 χρόνια.

Πηγή: iefimerida.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή Αστυνομικού για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis