Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:29 | 27/04/2018

Από τη σελίδα στο fb του Ενωτικού Κινήματος Αστυνομικών Σερρών:

 

Τα ελαστικά είναι το μόνο σημείο επαφής κάθε οχήματος με τον δρόμο.

Αυτομάτως λοιπόν καταλαβαίνει κανείς πως η ασφάλεια οδηγού και επιβατών είναι άμεσα εξαρτώμενη από αυτά.

Και όχι μόνο των επιβατών του δικού μας οχήματος, αλλά και των άλλων εποχούμενων ή πεζών, που κινούνται γύρω μας.

Ποτέ δεν ξέρουμε πότε θα εμφανιστεί ο κίνδυνος και πότε θα χρειαστεί ένα φρενάρισμα πανικού βάσει της φύσεως του επαγγέλματος μας αλλά και των αυξημένων αναγκών κάλυψης πολλών χλμ εντός και εκτός του Νομού μας.

Ομως παρά τις διαθέσεις της Δ. Α. Σερρων προς ικανοποίηση των αναγκών των υπηρεσιών μας για ελαστικά, ο προϋπολογισμός του υπουργείου αδυνατεί να καλύψει άμεσα το κόστος.

Σε παραχώρηση ελαστικών για περιπολικά προχωρούν διάφοροι δήμοι και κοινότητες σε μια προσπάθεια να καλυφθούν ανάγκες υπηρεσιών και να βγουν τα οχήματα στο δρόμο!

Για μια ακόμη φορά ζητάμε τα αυτονόητα.

Η Αστυνομία δεν είναι φτωχός συγγενής ενός Κράτους πρόνοιας και ασφαλείας του πολίτη αλλά ούτε και ζητουλας των γραφείων των δημάρχων!

Δεν είναι δυνατόν από τα ελαστικά των περιπολικών να φαίνονται τα λινά και να εμφαίνονται τα οχηματα λειτουργικά στις υπηρεσίες χωρίς να τίθενται σε ακινητοποίηση.

Τη ζωή μας κύριοι δεν σας επιτρέπουμε να την κοστολογείται όσο τέσσερα λάστιχα ...

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Η παράλληλη επετηρίδα των Αξιωματικών, οι προαγωγές των Ανθυπαστυνόμων και το θέμα των Αξιωματικών του ΤΕΜΑ, μεταξύ των ζητημάτων που τέθηκαν στον Ν. Τόσκα

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis