Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:48 | 01/09/2018

Σε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνάντηση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας με τον Πρόεδρο  και τον Γενικό Γραμματέα της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. τέθηκαν  ζητήματα κομβικής σημασίας για το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ..

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. τους ανέπτυξε τις προτεραιότητες της θητείας του, δίνοντας έμφαση όπως τόνισε, στην ενίσχυση των πεζών και εποχούμενων περιπολιών ώστε να αυξηθεί η «ορατότητα» της αστυνομίας και το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών μέσω και της καθημερινής εποπτείας των υφισταμένων από τους προϊσταμένους Αξιωματικών όλων των αστυνομικών υπηρεσιών.

[custom:google-ads]

Τους ανέπτυξε επίσης τα σχέδιά του για την αποκέντρωση των επιχειρησιακών δράσεων της αστυνομίας ώστε κάθε αστυνομικός διευθυντής περιφέρειας να έχει την ουσιαστική εποπτεία, τον έλεγχο και την ευθύνη της διοίκησης στην περιοχή ευθύνης του.

Ο Αρχηγός τόνισε, τέλος, ότι τα δικαιώματα του αστυνομικού προσωπικού, όσον αφορά, το ωράριο εργασίας, τις ημερήσιες αναπαύσεις, τις άδειες κλπ, πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σεσημασμένος κακοποιός τραυμάτισε αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis