Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:55 | 30/08/2017

Το πρόσφατο «λουκέτο» που έβαλε η γερμανική κυβέρνηση στην αντιεξουστιαστική ιστοσελίδα Linksunten Indymedia και το de Indymedia έχει προκαλέσει την δικαιολογημένη ανησυχία των αρμόδιων στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας για ενδεχόμενες επιθέσεις σε στόχους γερμανικών συμφερόντων που βρίσκονται στη χώρα μας.

[custom:google-ads]

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι πριν από λίγες ημέρες, οι αντιεξουσιαστές στο αντίστοιχο site στην Ελλάδα, είχαν κάνει την παρακάτω ανάρτηση:

 

«Η γερμανική κυβέρνηση απαγορεύει το Linksunten Indymedia και το de Indymedia. 

Στις 25 Αυγούστου 2017 ο υπουργός εσωτερικών της Γερμανίας, Τόμας Ντε Μεζιέρ ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου την απαγόρευση και το κλείσιμο του γερμανικού indymedia [linksunten.indymedia.org] λόγω παραβίασης του γεμανικού ποινικού κώδικα και οι άνθρωποι πίσω του θεωρούνται μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης. Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση των ανακοινώσεων του, το site "έπεσε", οι servers κατασχέθηκαν, εισβολές πραγματοποιήθηκαν σε 5 κτίρια, και ένα άτομο έχει συλληφθεί.

Το γερμανικό κράτος όμως δεν θα μπορέσει να φιμώσει το κίνημα και θα αποτύχει και πάλι.

Το κίνημα δεν μπορεί να σιγήσει.

Δεν θα σας αφήσουμε να αποκλείσετε τις ιδέες μας».

Λόγω της γενικότερης ανησυχίας οι κατευθύνσεις που έχούν δοθεί είναι να αυξηθούν οι αστυνομικές περιπολίες γύρω από γερμανικούς στόχους,  και το κτίριο της πρεσβείας καθώς επίσης και το σπίτι του Γερμανού πρέσβη.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis