Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:29 | 03/12/2018

«Έθιμο» χαρακτήρισε την επίθεση αγνώστων στα κεντρικά των ΜΑΤ στην Καισαριανή τα ξημερώματα της Δευτέρας ο πρόεδρος του σωματείου των ειδικών φρουρών Βασίλης Ντούμας.

[custom:google-ads]

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 σχετικά με το γιατί δεν έγιναν προσαγωγές ή συλλήψεις, ο κ. Ντούμας είπε ότι «δεν είναι εύκολο να συλλάβεις ανθρώπους που επιτίθενται εν είδει αντάρτικου» και πρόσθεσε ότι «χρειάζεται ειδικό σχέδιο πρόληψης και σύλληψης αυτών των ανθρώπων. Επαφιόμαστε στο πόσο τυχεροί θα είναι οι αστυνομικοί για να μην τραυματιστούν και πόσο άτυχοι θα είναι οι κουκουλοφόροι να συλληφθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θρίλερ με τη φορολόγηση των αναδρομικών!

Αν θέλω να πετύχω ένα πλήγμα οργανώνω ένα στρατηγικό επιχειρησιακό σχέδιο, γιατί οι απλές περιπολίες ή φρουρήσεις δεν μπορούν να προλάβουν ή να καταστείλουν αυτής της μορφής τις επιθέσεις δημιουργούν ένα επιχειρησιακό σχέδιο ώστε αυτοί να συλληφθούν.

Αν θέλει ολόκληρο το κράτος να πατάξει τέτοια φαινόμενα, δημιουργεί νόμους για να συλληφθούν να πληρώσουν τον λογαριασμό και να αποτραπούν από το να το ξανακάνουν.

 Οι ομάδες αυτές χαϊδεύονται από την πολιτική ηγεσία» κατέληξε ο Βασίλης Ντούμας.

Θυμίζουμε ότι επίθεση με βόμβες μολότοφ κατά του κτηρίου που στεγάζει τις υπηρεσίες των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ στην Καισαριανή πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Δευτέρας.

[custom:google-ads]

Εμφανίστηκαν από τα γύρω στενά, πέταξαν τις μολότοφ και εξαφανίστηκαν μέσα σε μερικά μόνο δευτερόλεπτα. Από την επίθεση στο κτήριο της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων στην οδό Χίου δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός ενώ δεν έγινε καμία προσαγωγή ή σύλληψη.

Πηγή:  eleftherostypos.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis