Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:27 | 27/12/2016

Διαβάστε το έγγραφο που εστάλη από την Π.Ο.ΑΣ.Υ. στον κ. Ν. Τόσκα

Κύριε Υπουργέ,

Η «Οδύσσεια στο Αιγαίο» συνεχίζεται για τους Αστυνομικούς της Υ.Α.Τ. που για πολλοστή φορά διατάσσονται να μετακινηθούν εκτάκτως αυτές τις Άγιες μέρες για την αντιμετώπιση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών.

Η όποια ευαισθησία και ο έγκαιρος προγραμματισμός περισσεύει, καταδεικνύοντας την παντελή έλλειψη επαγγελματισμού και οργάνωσης σε όλα τα επίπεδα της Διοίκησης και μία παθογένεια όπου πεισματικά η Ελληνική Αστυνομία αρνείται να αποτινάξει.

Ίσως το ότι ο Οργανισμός τον οποίο υπηρετούμε είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία καθ΄όλο το 24ώρο, να αποτελεί τροχοπέδη για την μετεξέλιξή του σε ένα Σώμα σύγχρονο και ευέλικτο ικανό να ανταποκριθεί στα κελεύσματα των καιρών και τις ανάγκες της κοινωνίας, δημιουργώντας εν προκειμένω ανισοκατανομή των δυνάμεων αποκατάστασης της τάξης και παραβλέποντας τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα που ευαγγελίζεται τόσο η Πολιτική όσο και η Φυσική Ηγεσία και μάλιστα με δηλώσεις δια ζώσης επ΄αυτού κατά τις πρόσφατες επισκέψεις στη Δ.Α.Ε.Α.

Κύριε Υπουργέ,

Σας επισυνάπτουμε το υπ΄αρίθμου 110/2016 έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών από 24/12/2016 και παρακαλούμε για τη άμεση θεσμική σας παρέμβαση προς την Φυσική Ηγεσία, προκειμένου να επέλθει ο πολυπόθητος εξορθολογισμός των μετακινήσεων των αστυνομικών δυνάμεων της πλέον νευραλγικής υπηρεσίας, με σκοπό το αξιόμαχο αυτής και την ουκ΄άνευ κατασπατάληση και καταπόνηση του προσωπικού.

«ΟΧΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ»

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                     Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

309-13-32a

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis