Στο 401 ο τραυματίας αστυνομικός: Τα πρώτα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του - Τραυματίστηκε και πολίτης [ΒΙΝΤΕΟ]

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ Η ΕΚΡΗΞΗ
Στο 401 ο τραυματίας αστυνομικός: Τα πρώτα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του - Τραυματίστηκε και πολίτης [ΒΙΝΤΕΟ]

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 07:10 μπροστά στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μηχανισμός που προκάλεσε την έκρηξη ήταν τοποθετημένος σε μεταλλικό κουτί. Ο μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στην πλαϊνή είσοδο της εκκλησίας και σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αστυνομία δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα.

Ο νεωκόρος της εκκλησίας εντόπισε το ύποπτο αντικείμενο και ενημέρωσε την αστυνομία. Ανέφερε ότι υπήρχε ένα μεταλλικό κουτί στην είσοδο του Ναού στο οποίο διέκρινε καλώδια και γκαζάκια. Μάλιστα ο Γ.Γ. των ειδικών φρουρών Σ. Μαυροειδάκος ανέφερε ότι ο νεωκόρος απομάκρυνε τον μηχανισμό μεταφέροντας τον από την είσοδο του Ιερού Ναού στο παρτέρι.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιο ήταν το κύκλωμα που δρούσε στην ΑΣΟΕΕ – Αποκαλυπτικός διάλογος


Άμεσα έσπευσε στο σημείο περιπολικό το Α.Τ. Εξαρχείων και ο ένας από τους αστυνομικούς πλησίασε τον μηχανισμό. Την ώρα που ο αστυνομικός, αλλά και ο νεωκόρος της εκκλησίας βρισκόταν δίπλα στον μηχανισμό αυτός εξερράγη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αστυνομικός δεν έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά καθώς φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, ωστόσο μεταφέρθηκε άμεσα στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Ο νεωκόρος φέρει ελαφρά τραύματα στα χέρια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.

Πηγή: newsit.gr