Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:30 | 27/11/2018

Δύο είναι οι επιταγές της μόδας για μέγιστη απόκρυψη : μοτίβα και σκούρα χρώματα. Ρούχα Floral, πουά, καρέ και ριγέ δεν είναι μόνο μοδάτα, αλλά βοηθούν επίσης στην αποτελεσματική οπτική απόκρυψη ενός πιστολιού.

[custom:google-ads]

Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα στην κεκαλλυμένη μεταφορά είναι ότι το όπλο στη θήκη φαίνεται ως ένας περίεργος όγκος κάτω από τα ρούχα ενώ αν το ύφασμα σκαλώσει και λίγο διαγράφεται κανονικά το περίγραμμά του.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η μητέρα που εκπαιδεύει τα 7 παιδιά της στα όπλα εξομολογείται τον λόγο


Η λύση είναι όμως πολύ απλή και κρύβεται στην ντουλάπα σας, καθώς τα μοτίβα στα ρούχα διασπούν οπτικά το περίγραμμα του όπλου κάνοντας το αποτύπωμα του όπλου πολύ πιο δυσδιάκριτο.

 



Πέρα από τα σχέδια, ένας άλλος τρόπος να ξεγελάσετε το μάτι των γύρω σας είναι τα σκούρα χρώματα. Γιατί ως γνωστόν «μαύρο αδυνατίζει».

[custom:google-ads]

Άρα ενώ τα σχέδια «σπάνε» το περίγραμμα του όπλου οι σκούρες αποχρώσεις κάνουν πιο δυσδιάκριτες τις πτυχώσεις στα ρούχα, σμικρύνοντας οπτικά τυχόν εξογκώματα που δημιουργεί το όπλο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο καθρέπτης ως στενός σύμμαχoς του αστυνομικού στον «πόλεμο της γωνίας»



Και μια μπόνους συμβουλή: Μην υποτιμάτε την σημασία των αξεσουάρ. Ένα φανταχτερό κόσμημα ή ένα ιδιαίτερο παπούτσι θα τραβήξει τα βλέμματα, βοηθώντας τα υπόλοιπα «αξεσουάρ» να περάσουν απαρατήρητα.

https://news.guns.com/wp-content/uploads/2018/11/Petite5.jpg
 

Πηγή: guns.com

Επιμέλεια μετάφρασης policenet.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis