Συμμορία έδιωξε τους υπαλλήλους σούπερ μάρκετ και το “δούλεψε” για 24 ώρες στη Σουηδία

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΦΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Συμμορία έδιωξε τους υπαλλήλους σούπερ μάρκετ και το “δούλεψε” για 24 ώρες στη Σουηδία

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Μάλμε της Σουηδίας όταν τετραμελής συμμορία έδιωξε τους εργαζομένους σε σούπερ-μάρκετ και “δούλεψε” για 24 ώρες την επιχείρηση προκειμένου να αρπάξει τα έσοδα.

Πριν επέμβει η αστυνομία οι απατεώνες έλεγαν στους πελάτες ότι είχαν χαλάσει οι ταμειακές μηχανές και γι’ αυτό όλες οι συναλλαγές θα έπρεπε να γίνονται με μετρητά.

«Μπήκαν στο κατάστημα και το κατέλαβαν. Και όταν λέω το κατέλαβαν, εννοώ ότι μπήκαν, πέταξαν έξω τους υπαλλήλους και στη συνέχεια άρχισαν να πωλούν προϊόντα» δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μάλμε.

Όσο για το γιατί καθυστέρησε η παρέμβαση της αστυνομίας, οι υπάλληλοι δήλωσαν ότι φοβόντουσαν να καταγγείλλουν τι είχε συμβεί. Τελικά τα άσχημα νέα έφτασαν στα αυτιά των ιδιοκτητών που ειδοποίησαν τις αρχές. Στην αρχή, βέβαια, οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι έχει συμβεί καθώς οι τέσσερις άνδρες συμπεριφερόντουσαν ως κανονικοί υπάλληλοι γεμίζοντας ξανά τα ράφια. Όταν, όμως, ξεκαθαρίστηκε ότι αυτοί οι τέσσερις «υπάλληλοι» ήταν τα μέλη της σπείρας πραγματοποιήθηκε έφοδος από τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας που πέρασαν χειροπέδες στους απατεώνες.

Πηγή: aftodioikisi.gr