Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:39 | 16/03/2021
Ένας συνταξιούχος αστυνομικός της Πολιτειακής Αστυνομίας του Κοννέκτικατ σκοτώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής αφού φέρεται να δέχτηκε γροθιά από έναν άνδρα στο Λας Βέγκας.

[custom:google-ads]

Ο Thomas Driscoll, 57 ετών, από το Chicopee, Mass., περπατούσε σε μια πεζογέφυρα μεταξύ του Cromwell Hotel & Casino και του Bally περίπου στις 4:30 π.μ. μαζί με την σύντροφο του, όταν περικυκλώθηκαν ​​από μια ομάδα ανδρών. Ένας από τους άνδρες, που αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο Brandon Marcus Leath, έκανε ένα σχόλιο για το ζευγάρι κι έπειτα έτρεξε κάτω από τη γέφυρα, σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας.
 
Ο Leath, 33 ετών, στάθηκε κάτω από την γέφυρα και περίμενε να περάσουν από το σημέιο ο Driscoll και η γυναίκα, και στη συνέχεια "έβγαλε το σακίδιο του και πήρε στάση μάχης", δήλωσε η αστυνομία αφού εξέτασε στοιχεία από κάμερες παρακολούθησης, αναφέρει η KTNV.
 
Ο Driscoll περπάτησε μπροστά από τον Leath, ο οποίος του έριξε μια δυνατή γροθιά στην πλάτη που τον έκανε να πέσει στο έδαφος, λέει η αστυνομία.
 
Ο Driscoll δεν κινήθηκε μετά τη γροθιά, σύμφωνα με την έκθεση. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου πέθανε μία ώρα μετά την επίθεση.
 
Ο Leath έφυγε από την περιοχή. Η αστυνομία τον συνέλαβε κοντά στο ξενοδοχείο Mirage. Αργότερα είπε στην αστυνομία ότι πράγματι βρισκόταν στην πεζογέφυρα, αλλά «δεν έδωσε καμία εξήγηση για το συμβάν», αναφέρει το WWLP.
 
Ο Driscoll είχε υπηρετήσει 22 χρόνια στην Αστυνομία του Κοννέκτικατ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αστυνομικός στο Οχάιο έπαθε καρδιακό κατά την διάσωση παιδιών από παγωμένη λίμνη

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis