Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:27 | 04/08/2017

Βόμβα στην πολιτική επικαιρότητα βάζει ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος έκανε λόγο για σχέσεις μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του Ρουβίκωνα. Ο κ. Αυγενάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΘΗΝΑ 9.84 και στον Γιώργο Κατσίγιαννη, σημείωσε: «Ο Ρουβίκωνας όπως φαίνεται τελικά έχει πολύ περισσότερο σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, από ότι φανταζόμαστε τελικά και όπως το διαπιστώνουμε από την επιστολή του κ.Βούτση που απάντησε μόνο στο θέμα του Ρουβίκωνα και όχι σε άλλες που του έστειλε ο Πρόεδρος της ΝΔ για το κοινοβουλευτικό έργο. Αυτές είναι οι ευαισθησίες τους. Ο ίδιος το αποδεικνύει με τις πράξεις του».

Παράλληλα ο κ. Αυγενάκης προέβλεψε ότι οι επιθέσεις του Ρουβίκωνα, όπως αυτή στο σπίτι του κ. Μητσοτάκη θα συνεχιστούν. Σημείωσε χαρακτηριστικά: «Θα έχουμε κι άλλες κινήσεις όπως  τη χθεσινή επίσκεψη στο σπίτι του κ.Μητσοτάκη. Θα κάνουν κι άλλα ακτιβίστικα αλλά δεν τρομάζουμε κιόλας. Να μη νομίζουν ότι θα επιτρέψουμε αυτό το άβατο, αυτό το κρατίδιο, τα Εξάρχεια  μέσα στο λεκανοπέδιο της Αθήνας γιατί κάποιοι έχουν αποφασίσει να κυκλοφορούν με καλάζνικοφ στα χέρια, τότε είναι  βαθιά γελασμένοι. Θα υπάρξει τάξη και θα επικρατήσει ο νόμος. Με τη ΝΔ δεν θα έχουμε κατάληψη κτιρίων, καταστροφές την ασυδοσία επειδή κάποιοι έχουν  βρει πολιτικούς προστάτες». Τέλος σημείωσε ότι «Η ΝΔ ζητά εκλογές, πολιτική αλλαγή και επιμένουμε και τώρα. Σε όλες τις μετρήσεις το 70% των πολιτών θέλουν την αλλαγή! Επιβεβαιώνεται η ΝΔ ότι σωστά, έναν χρόνο πριν, έβαλε το θέμα της αλλαγής».  

[custom:google-ads]

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου ότι η κυβέρνηση κατηγορεί την αντιπολίτευση ότι θέλει να επιβάλει δόγμα, ‘νόμος και τάξη’ ο κ. Αυγενάκης σημείωσε: «Ποιόν ευσυνείδητο- νόμιμο πολίτη, ενοχλεί αυτό;΄Μόνο όσους κρύβονται πίσω από τη δήθεν ‘υπεράσπιση των ιδεών και των ελευθεριών’ καλύπτουν κινήσεις, όπως τον ‘Ρουβίκωνα’. Αν όσα έχει κάνει ο Ρουβίκωνας τα έκανε η ΔΑΠ τότε θα είχαμε την ίδια αντίδραση από τον Πρόεδρο της Βουλής και την αστυνομία. Γιατί αυτή η προνομιακή αντιμετώπιση σε πρόσωπα που δεν σέβονται τους νόμους».  

 
Σημαία

Παράλληλα ο κ. Αυγενάκης σχετικά με το θέμα της σημαίας ανέφερε: «Εάν πίστευαν τη μεταρρύθμιση με αφορμή την κλήρωση για τη  σημαία, γιατί δεν το έκαναν νωρίτερα να έχουν και οι πολίτες το δικαίωμα να συνομιλήσουν και να  το βγάλουν σε διαβούλευση όχι λίγο πριν το κλείσιμο της βουλής να το περνάνε σε μία νύχτα. Όλα δείχνουν μια πολύ πονηρή και υποχθόνια συμπεριφορά της κυβέρνησης και ιδιαίτερα του κ.Γαβρόγλου για τον οποίο δεν έχω καμία εκτίμηση. Πρόκειται για έναν πολιτικό ο οποίος βιτρίνα παρουσιάζει έναν ευγενή, καλοσυνάτο και πίσω είναι  ένας εξαιρετικά σκληρός, Αριστερός, δογματικός και προσκολλημένος σε χθεσινές αντιλήψεις που θέλει οπωσδήποτε να τις επιβάλλει στην ελληνική κοινωνία. Δεν θα του περάσει, λοιπόν και σε όλους αυτούς τους Αριστεριστές της ‘πλάκας’ τύπου Πολάκη και λοιπών.

Η ΝΔ δεσμεύεται απέναντι στην ελληνική κοινωνία ότι τα αυτονόητα  θα παραμείνουν και θα ενισχυθούν, χωρίς υπερβολές αλλά  με το δικαίωμα του καλού και του πετυχημένου να βραβεύεται με το να είναι ο σημαιοφόρος στις παρελάσεις και δεύτερον να γίνεται προσευχή στα σχολεία κι όποιο παιδί θέλει να απέχει να μπορεί να το κάνει ευγενικά, διακριτικά χωρίς κανένα ζήτημα. Η σημαία η ελληνική όμως πρέπει να υπάρχει στα σχολεία και η Παιδεία να επιστρέψει  με ταχύτητα προς τα εμπρός και όχι προς τα πίσω  όπως τώρα, με το νομοθέτημα του κ.Γαβρόγλου. Αν γίνουμε κυβέρνηση, τότε θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Πήραμε προσφάτως το ευρωβαρόμετρο και τις μετρήσεις να δείχνει την πλειονότητα των Ελλήνων, το 90%, να νιώθει απογοητευμένο, παραδομένο και ανήσυχο  για την πορεία της χώρας με αυτούς τους εξαιρετικά επικίνδυνους στο τιμόνι της χώρας.Πρέπει το συντομότερο να υπάρχει πολιτική αλλαγή. Η ΝΔ θα κάνει τα πάντα να ξέρουν οι πολίτες τι θα κάνουμε την επόμενη χώρα. Μ’αφήνουν αδιάφορο τι λένε η ΑΥΓΗ, η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ και όλα αυτά τα φυλλάδια του ΣΥΡΙΖΑ».  

Για τον Πολάκη  
«Είναι η χειρότερη έκδοση του συριζαισμού αυτή την ώρα! Ότι είναι πατριώτης μου δεν σημαίνει τίποτα, όλοι οι Κρήτες δεν είναι το ίδιο. Υπάρχουν πολλοί που είναι τύποι Πολάκηδων και λοιπών τέτοιων ανεπρόκοπων ανθρώπων που έχουν βρει έναν τρόπο να εκφράζονται, να προσβάλλουν και να υποτιμούν και να αναδεικνύουν και καλά θεματάρες και μετά να αποφεύγουν τις ευθύνες τους. Αν έχει να πει κάτι να πει Είναι εξαιρετικά επικίνδυνος για τον χώρο της υγείας,  ως αναπληρωτής Υπ. Υγείας.  Αυτό είναι το επίπεδο του κ.Τσίπρα, απλώς κάνουν άλλοι τις βρωμο-δουλειές του».

Πηγή:  www.parapolitika.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis