Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:13 | 25/08/2016

Αξιοκρατία και ποιότητα, αυτά είναι τα δύο στοιχεία που εξασφαλίζει σταθερά τα τελευταία χρόνια η Ελληνική Αστυνομία με την εισαγωγή Δοκίμων στις Σχολές Αστυφυλάκων και στη Σχολή Αξιωματικών του Σώματος.

Αυτά τα δύο στοιχεία επισημαίνει σε σημερινή του ανάρτηση στο fb ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. κ. Φωτεινός Παγιαύλας, ο οποίος (αναφερόμενος στη Σχολή Αστυφυλάκων) σημείωσε τα παρακάτω:

"Πανελλαδικές 2016.
Βαθμός τελευταίου στη Σχολή Αστυφυλάκων (υπαξιωματικών ΕΛ.ΑΣ.): 16388 μόρια.

Παρατηρήσεις:
1. Πάνω από τους μισούς αστυνομικούς της ΕΛΑΣ έχουν μπει στο Σώμα μέσω του αδιάβλητου συστήματος των πανελληνίων. Δε χρωστάνε σε κανέναν την είσοδό τους στο δημόσιο.
2. Είχα την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον κ. Παπαθεμελή που θέσπισε το συγκεκριμένο μέτρο το 1995. "Εάν δεν ήσασταν εσείς δεν θα είχα την ευκαιρία να μπω στην αστυνομία" του είχα πει. 
3. Το 2000 για να μπω στην Σχολή Αστυφυλάκων συγκέντρωσα 16200 μόρια, με βάση τα 14800. Δηλαδή είχα συγκεντρώσει λιγότερα μόρια από τον τελευταίο φετινό επιτυχόντα. Πράγμα που σημαίνει την άνοδο της Σχολής με το πέρασμα των χρόνων (κυρίως λόγω της οικονομικής αποκατάστασης). Επίσης, χάνω το όποιο ηθικό πλεονέκτημά μου απέναντι στους νέους αυτούς συναδέλφους, οι οποίοι είχαν και πιο δύσκολα μαθήματα απ' ότι είχα εγώ το 2000!

(συνεχίζεται με νεότερη ανάρτηση...)"

 

Δείτε ΕΔΩ τις φετινές βάσεις για τις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας

Δείτε ΕΔΩ τις φετινές βάσεις για τις Σχολές της Πυροσβεστικής

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ΕΛ.ΑΣ. ετοιμάζει 10 νέες ομάδες Ο.Π.Κ.Ε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis