Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:26 | 30/01/2016

Το άσχημο κλίμα και η δυσαρέσκεια των Αστυνομικών λόγω των θέσεων που προέκυψαν από τις φετινές Τακτικές Μεταθέσεις, εκφράστηκαν με διάφορους τρόπους και από πολλούς Αστυνομικούς (συνδικαλιστές και μη) τις τελευταίες ώρες.

Στο πλαίσιο αυτό αναδημοσιεύουμε την ακόλουθη τοποθέτηση του συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. κ. Πασχάλη Ευθυμιάδη, η οποία αναρτήθηκε στη σελίδα στο facebook ΥΓΙΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

 

"Δεν πάτε καθόλου καλά κάποιοι συνάδελφοι συνδικαλιστές, δεν σεβεστε τη στεναχώρια και το κοινωνικό αδιέξοδο που αντιμετωπίζουν συνάδελφοι μας που υπηρετούν μακριά απο τον τόπο συμφερόντων τους και μοιράζετε συγχαρητήρια μεταξύ σας γιατί αυξήθηκαν μερικες θέσεις μεταθεσεων σε μια συζήτηση στα μπουζούκια!

Απο μέρους μου μια συγνώμη στις νέες και νέους συναδέλφους για το οποιοδήποτε μερίδιο ευθύνης με αναλογεί.

Σας αφιερωνω σχόλια αυθόρμητα συναδέλφων:

Mας κοροϊδεύετε κιολας; δεν παμε καλα.

Ετσι ειναι αμα εχεις προεδρο πιεσε κ αμεσως τα 12 εγιναν 15.. ετοιμαζουμε βαλιτσες! Μας περνανε για πολυ χαζους τελικα..

Αντι για ποτε  μπορει να παμε κ στ 33.5 

3 θεσεις; Εδω μιλαμε για πραγματικη υπερβαση!!!

Θοδωρή κανένα άλλο χορό δεν έχει το Σ/Κ να ανέβουν κι άλλο οι θέσεις? Απλά τραγικά είναι όλα. Δείχνει με πόση προχειρότητα μας αντιμετωπίζουν από το Υπουργείο...

Όχι μόνο απο το υπουργείο Τάσο κάποιοι είναι για χορούς και πανηγύρια γενικότερα, γίνεται να βγάζουν φωτογραφίες σελφι στην ομοσπονδία με κάτι μαύρα υφάσματα κ να λένε κάνουμε αγώνα ; Έλεος χριστιανοί εκπροσωπείται συναδέλφους και οικογένειες !

Γελανε κ οι πετρες

Εδω που φτασαμε ούτε το dancing with the stars δε μας σώζει"

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis