Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:40 | 12/09/2019

O 19χρονος Π. Μ. άκουγε τα ξημερώματα της Τετάρτης επί 45 λεπτά περίπου, ένα μωρό να κλαίει. Ωστόσο αρχικά πίστευε πως πιθανότατα ήταν γάτα.

Όταν ο νεαρός συνειδητοποίησε πως κάτι άλλο συμβαίνει, κατέβηκε να δει τι γίνεται και όταν έφτασε στην πυλωτή, έμεινε σοκαρισμένος στην εικόνα του μωρού μέσα στο καροτσάκι του σούπερ μάρκετ.

«Νομίζαμε ότι ήταν μια γάτα, αλλά όταν κατέβηκα και είδα το θέαμα, σοκαρίστηκα. Η καρδιά μου σταμάτησε να χτυπάει βλέποντας το κοριτσάκι να κλαίει στο καρότσι. Ηταν ένα πολύ όμορφο μωρό», είπε αρχικά στο δελτίο του Alpha και συνέχισε:

«Μόλις κατάλαβα ότι επρόκειτο για μωρό, φώναξα την μητέρα του και στη συνέχεια μια γειτόνισσα το πήρε αγκαλιά και έτσι το μωρό σταμάτησε να κλαίει. Αμέσως καλέσαμε το Χαμόγελο του Παιδιού και μετά ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ».

Οπως ανέφερε ο 19χρονος που αντίκρισε το παιδί, πριν το εγκαταλείψει η μητέρα του, ήταν περιποιημένο. «Το μωρό ήταν περιποιημένο, βρισκόταν πάνω σε μία πετσέτα, είχε το φορμάκι του, την πάνα του. Φαινόταν και φαγωμένο, γιατί από τις κινήσεις του δεν φάνηκε να ψάχνει για τροφή. Είναι πραγματικά πανέμορφο», ανέφερε.

[custom:google-ads]

Το βρέφος ήταν μόλις μίας εβδομάδας και είχε πάνω του τον ομφάλιο λώρο, κάτι που δείχνει πως η μητέρα του το γέννησε πιθανότατα σε ιδιωτικό χώρο. Το ευτύχημα είναι πως κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε πως ήταν καλά στην υγεία του.

Δάκρυσε ο αστυνομικός

Οπως ανέφερε ο φοιτητής, μόλις έφτασε η αστυνομία, αμέσως παρέλαβαν το βρέφος.

Ο αστυνομικός που το έπιασε στα χέρια του μάλιστα, βούρκωσε όπως είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός που βρήκε το μωρό.

«Συγκινήθηκαν οι αστυνομικοί. Ηταν μια εικόνα που δε μπορούσες να κρατηθείς. Βούρκωσα κι εγώ». Οπως ανέφερε το δελτίο του Open, ο αστυνομικός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, καθώς και αυτός πριν λίγες ημέρες, είχε γίνει πατέρας.

Ελέγχουν τις γεννήσεις στα νοσοκομεία

Σημειώνεται πως η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των γονιών. Έχουν ζητήσει το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του σούπερ μάρκετ, απ’ όπου φαίνεται πως πήραν το καροτσάκι για να βάλουν μέσα το βρέφος, αλλά θεωρείται δύσκολο πως θα βρεθεί κάτι χειροπιαστό από εκεί, όπως τουλάχιστον τους είπαν οι άνθρωποι του καταστήματος.

Την ίδια ώρα, ελέγχουν για τις τελευταίες γεννήσεις σε μαιευτήρια, ενώ το καρότσι και η πετσέτα που ήταν τυλιγμένο έχουν σταλεί στα εργαστήρια για έλεγχο γενετικού υλικού.

Πηγή: politisonline.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο αστυνομικός κινδυνεύει και από το νέο Π.Κ. όταν κινείται με περιπολικό χωρίς τεχνικό έλεγχο

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis