Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:43 | 07/09/2019
Ένα ευχαριστήριο σημείωμα, στο αυτοκίνητο ενός αστυνομικού μετά τη λήξη των πυροβλισμών στην Οδησσό, του Τέξας, έχει κάνει το γύρο σε όλα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. 
[custom:google-ads]
 
Την Κυριακή, μια ημέρα μετά την τραγωδία που άφησε επτά νεκρούς και 25 τραυματίες, ο αστυνομικός Gary Potter, 24χρονος βετεράνος της αστυνομικής υπηρεσίας της Οδησσού, βρήκε λουλούδια και ένα χειρόγραφο σημείωμα στο περιπολικό του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ατυχής επιλογή αστυνομικών ως φόντο σε πολιτική ομιλία (φωτογραφία)

 
Το σημείωμα έλεγε: "... Δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις αλλά σε ευχαριστώ για τη θυσία σου. Βάζεις τη ζωή σου καθημερινά σε κίνδυνο για να προστατέψεις την κοινότητά μας, δεν μπορώ να σου εκφράσω πόσο ευγνώμων είμαι. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ." Το σημείωμα είχε υπογραφεί από την Bria Montes.
 
Ο Potter μοιράστηκε το σημείωμα αυτό στο Facebook. "Πω πω αυτό είναι ένα ισχυρό μήνυμα", έγραψε. "Είμαι βέβαιος ότι αυτή η γυναίκα δεν ξέρει την ιστορία μου, αλλά επιτρέψτε μου να σας πω αυτές οι πράξεις καλοσύνης και υποστήριξης που βλέπω καθημερινά είναι ακριβώς αυτό που με κρατάει να έχω δύναμη και να θέτω τη ζωή μου σε κίνδυνο για το κοινό καλό".
 
Έγραψε: "... Σας ευχαριστώ Bria Montes για αυτή τη μικρή πράξη εκτίμησης. Σημαίνει πολύ περισσότερα για μένα από ότι μπορείτε να φανταστείτε ..."
 
Η Montes εργάζεται ως βοηθός-φυσικοθεραπεύτρια στο Νοσοκομείο του Ιατρικού Κέντρου, όπου μεταφέρθηκαν οι επιζώντες.
 
Μετά την εύρεση του σημειώματος, ο Potter ήθελε να συναντηθεί με την Montes. Την Τρίτη, έξω από το Νοσοκομείο του Ιατρικού Κέντρου, οι δύο μοιράστηκαν μια αγκαλιά και μια ειλικρινή συζήτηση.
 
Τόσο ο Potter όσο και η Montes ελπίζουν ότι η ιστορία τους θα ενθαρρύνει κι άλλους να ευχαριστήσουν αστυνομικούς κι άλλους ανθρώπους που προσφέρουν καθημερινά.
 
«Ακριβώς μια ευχαριστία, μια χειραψία, κάτι τέτοιο», είπε ο Πόρτερ. "Ένα χειρόγραφο σημείωμα, σημαίνει τόσα πολλά. Είναι πιο πολύτιμο από το να κερδίσεις το λόττο. Είναι πολύ, πολύ ισχυρό."
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis