Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:31 | 24/02/2021

Την άμεση ένταξη τους στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα ζητούν οι Σερραίοι αστυνομικοί οι οποίοι μέσω επιστολής τους προς τους Σερραίους υπουργούς και βουλευτές ζητούν την στήριξη τους καθώς όπως τονίζουν ο εργασιακός χώρος της Ελληνικής Αστυνομίας αποτελεί έναν από τους πλέον ευαίσθητους, με σημαντικές ιδιαιτερότητες και καταφανή επικινδυνότητα κλάδο. Εάν συμπεριλάβουμε και το επικίνδυνο και το ανθυγιεινό της εργασίας, σε συνδυασμό με μια καθημερινότητα η οποία χαρακτηρίζεται από ακατάστατο ωράριο, εξαήμερη παροχή εργασίας σε εβδομαδιαία βάση, το επάγγελμα – λειτούργημα του Έλληνα Αστυνομικού, καθίσταται ιδιαίτερα ευπαθές.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ασφάλιση Οχημάτων από την Real Insurance Brokers


Εντυπωσιακό βεβαίως είναι και το γεγονός πως οι αστυνομικοί δεν λαμβάνουν το επίδομα παραμεθορίου που λαμβάνουν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Το θέμα χειρίζεται και η ομοσπονδία των αστυνομικών υπαλλήλων Ελλάδος με τον κύριο Γερακαράκο να το έχει διαβιβάσει στον αρμόδιο υπουργό. Οι αστυνομικοί δε, θεωρώντας πως ο κόμπος έχει φτιάσει στο χτένι, δεν αποκλείουν και κάποια κινητοποίηση έστω στα πρωτοβάθμια σωματεία τους.

Πηγή:  diktyotv.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis