Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:45 | 27/11/2017

Ο φίλος και συμμαθητής του γιου της ήταν ο ένας εκ των δύο δραστών της ληστείας σε βάρος μιας 56χρονης Ηρακλειώτισσας το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Η Α.Σ., η οποία ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ, απειλήθηκε με μαχαίρι από έναν 16χρονο Βούλγαρο, ενώ ο 17χρονος συμμαθητής του παιδιού της φαίνεται να ήταν το άτομο που υπέδειξε το σπίτι και κρυβόταν σε διπλανή οικοδομή για να μην τον αναγνωρίσουν.

[custom:google-ads]

Η 56χρονη μιλώντας στην «Π» τόνισε: «Ήταν γύρω στις 11 το βράδυ του Σαββάτου. Βρισκόμουν στο παράθυρο του σπιτιού για να τηλεφωνήσω στα παιδιά μου, τα οποία θα πήγαιναν την άλλη μέρα στις ελιές.

Τα παιδιά μου ήρθαν για να πάρουν κάτι ρούχα και είδαν στην οικοδομή δίπλα από το σπίτι μας να βρίσκεται ο συμμαθητής του γιου μου και έδειχνε να προσπαθεί να κρυφτεί για να μην τον δουν. Κάποια στιγμή, όταν τα παιδιά μου έφυγαν, πέρασε έξω από το παράθυρο ο 16χρονος από τη Βουλγαρία.

Προς στιγμή νόμιζα ότι είναι παιδί της γειτονιάς. Με πλησίασε και μου είπε εάν μπορεί να τηλεφωνήσει στη μητέρα του από το τηλέφωνό μου, ενώ μου ζήτησε και ένα ποτήρι νερό. Όταν πήγα να του βάλω νερό και τον πλησίασα για να του το δώσω, με έπιασε από το χέρι και με ένα μαχαίρι που κρατούσε μου είπε να του δώσω το τηλέφωνό μου. Εκτός από το τηλέφωνο, μέσα στη θήκη είχα και 40 ευρώ, τα οποία μου πήρε επίσης».

Η 56χρονη, όταν έφυγε ο δράστης, πήγε στο σπίτι του μεγαλύτερης σε ηλικία γιου της για να ζητήσει βοήθεια. Εκεί βρίσκονταν και τα δυο της παιδιά, τα οποία της είπαν ότι είχαν δει νωρίτερα τον 17χρονο να κινείται ύποπτα κοντά στο σπίτι της μητέρας τους.

Τον λόγο στη συνέχεια είχε η Αστυνομία και συγκεκριμένα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι πήγαν στο σπίτι του 17χρονου και συνέλαβαν τους δύο νεαρούς και τη μητέρα του ανήλικου Έλληνα για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Πηγή: patris.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis