Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:29 | 05/07/2019
Ένας 40χρονος άνδρας έχει κρατείται στο αστυνομικό τμήμα αφού ο ίδιος ζήτησε να συλληφθεί κατά τη διάρκεια μιας ψεύτικης ληστείας σε τράπεζα, όπως αποκάλυψε η αστυνομία νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ύποπτος εισήλθε σε τράπεζα στο Daejeon στις 25 Ιουνίου, φέροντας ένα ψεύτικο μαχαίρι. Μόλις βρέθηκε μέσα στην τράπεζα ο άνδρας ζήτησε από έναν υπάλληλο αρκετά "ευγενικά" να καλέσει την αστυνομία στη σκηνή.
 
Οι μάρτυρες δήλωσαν ότι παρέμειναν εκεί χωρίς να τους ζητηθεί κάτι άλλο από τον άνδρα μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικές αρχές τέσσερα λεπτά αργότερα. Ο άνδρας δεν προέβαλε καμία αντίσταση κατά τη σύλληψή του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το επιχείρημα ενός αστυνομικού για την απόφαση του να συμμετάσχει σε πάρτυ που υποτίθεται ότι έπρεπε να σταματήσει κατόπιν κλήσης!

 
Η αστυνομία δήλωσε ότι ο ύποπτος πραγματοποίησε την πράξη με την ελπίδα να αποσταλεί στη φυλακή για να λάβει θεραπεία για την πάθησή του. Η αστυνομία ανέφερε επίσης ότι οι υπάλληλοι των τραπεζών δήλωσαν ότι ο άνδρας είχε πολύ ευγενικό λόγο κάτι που τους φάνηκε ιδιαίτερα περίεργο. 
 
Ο άνδρας αναφέρεται ότι είναι άνεργος και ζει με τη μητέρα του. Λέγεται ότι πάσχει από χρόνιο πόνο στην πλάτη, αλλά δεν είναι σε θέση να ζητήσει ιατρική βοήθεια εξαιτίας οικονομικών ζητημάτων. Αυτό ήταν και το αίτημα του προς τους αστυνομικούς λοιπόν όταν τον συνέλαβαν. Να τον βοηθήσουν και να του προσφέρουν ιατρική βοήθεια.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis