Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:44 | 08/09/2018

Το περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας στην 83η ΔΕΘ εγκαινίασαν πριν από λίγο η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη και η υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα.

[custom:google-ads]

Στην τελετή εγκαινίων έδωσαν το "παρών", μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, βουλευτές και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.

Σε δήλωσή της η ΄Ολγα Γεροβασίλη ανέφερε: «Οι γυναίκες στα Σώματα Ασφαλείας εδώ κι χρόνια έχουν σπάσει το άβατο. Εμείς ήρθαμε σαν φυσική συνέχεια.

Οι γυναίκες του Σώματος επιδεικνύουν ζήλο, επαγγελματισμό, υψηλό αίσθημα ευθύνης σε πολλά και κρίσιμα πόστα και αποδεικνύουν στην πράξη ότι είναι και φορείς μιας κουλτούρας αποτελεσματικότητας συνυφασμένης με την κοινωνική ευαισθησία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι ζητούν οι αστυνομικοί της Αγγλίας για να μπορούν να προστατευτούν από τους ανθρώπους που... τους φτύνουν!

Από την πλευρά της, η κα Παπακώστα ανέφερε «Η κοινωνική αστυνόμευση, το κοινωνικό πρόσωπο της ΕΛΑΣ σιγά σιγά εμπεδώνεται στις καρδιές των πολιτών, οι αστυνομικοί της γειτονιάς πρέπει να είναι ο πιο δημοφιλής θεσμός και εμείς ως πολιτική ηγεσία θα φροντίσουμε ακόμη περισσότερο γι' αυτό το θεσμό».

Κατά την τοποθέτησή του, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Άρης Ανδρικόπουλος  υπογράμμισε: «Μήνυμα της παρουσίασης της Αστυνομίας είναι πως συνεχίζει να υπηρετεί την κοινωνία και τον πολίτη, πως εξασφαλίζει συνθήκες ομαλότητας στο εσωτερικό της χώρας, πως στέκεται δίπλα στον πολίτη. Οι επισκέπτες του πληροφοριακού κέντρου μπορούν να ανταλλάξουν πληροφορίες με το προσωπικό, να γνωρίσουν την άλλη πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του thestival:

egkainia1.jpg

 

egkainia2.jpg

egkainia3.jpg

 
 
 
 
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis