Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:44 | 13/04/2018

Την Πέμπτη ένας άντρας ο οποίος είχε κάνει παιδί με την 20χρονη κόρη του σκότωσε την ίδια, το μωρό, τον θετό της πατέρα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ. 

Η ιστορία του ζευγαριού είχε προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ στις αρχές του 2017. Ο 43χρονος Steven Pladl είχε παρατήσει τη γυναίκα του για την 20χρονη βιολογική του κόρη, την οποία είχε δώσει για υιοθεσία όταν ήταν βρέφος.

 

 

 

 

 

Το 2016 η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να αναζητήσει τον πατέρα της. Στη συνέχεια όμως τον ερωτεύτηκε και τελικά έκανε σχέση μαζί του. Μάλιστα, αργότερα μέσα στον χρόνο το ζευγάρι παντρεύτηκε και απέκτησαν μαζί ένα παιδί.

Η κοινωνική κατακραυγή ήταν μεγάλη. Το ζευγάρι συνελήφθη τον περασμένο Ιανουάριο για αιμομιξία και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ωστόσο οι ίδιοι ισχυρίζονταν ότι ζούσαν ευτυχισμένοι.

[custom:google-ads]

Πριν όμως μερικούς μήνες άρχισαν να εμφανίζονται «σύννεφα» στη σχέση τους. Η επικρατέστερη θεωρία είναι ότι η κοπέλα είχε μετανιώσει και ήθελε να εγκαταλείψει τον πατέρα-σύζυγό της. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ίδιος να οδηγηθεί στην τρέλα και να σκοτώσει το παιδί τους, την ίδια, τον άνθρωπο που τη μεγάλωσε ως πατέρας και μετά να αυτοκτονήσει. 

Ο 43χρονος βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι μέσα σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο στη Νέα Υόρκη. 

Η 20χρονη κόρη του, την οποία παντρεύτηκε παράνομα τον περασμένο Ιούλιο, βρέθηκε νεκρή στο Κονέκτικατ μαζί με τον θετό της πατέρα, τον 56χρονο Anthony Fusco.

Το μόλις επτά μηνών αγοράκι που το ζευγάρι απέκτησε τον περασμένο Σεπτέμβριο βρέθηκε νεκρό στο σπίτι που ζούσαν μαζί πατέρας και κόρη, πριν διαλυθεί η σχέση τους, στη Βόρεια Καρολίνα.

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με τις Αρχές όλα δείχνουν ότι ο 43χρονος διέπραξε όλους αυτούς τους φόνους και στη συνέχεια έβαλε ο ίδιος τέρμα στη ζωή του.

Πηγή: thetoc.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis