Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:12 | 05/01/2018

Δεν θα σταματήσουμε να επισημαίνουμε ότι το επάγγελμα τους αστυνομικού (δυστυχώς) συνοδεύεται από κινδύνους καθημερινούς και κυρίως … άκρως θανατηφόρους.

Η συνεχής αυτή επικινδυνότητα θα πρέπει κάποτε να αναγνωριστεί, συμβολικά αλλά και οικονομικά στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αυτού του είδους την αναγνώριση, τους την οφείλουμε σαν κοινωνία, αν τελικά θέλουμε να στεκόμαστε απέναντι τους με σοβαρότητα και με την συνηθισμένη μας … «κριτική διάθεση», η οποία (ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας …) ουδέποτε έλλειψε από τον νεοέλληνα κάθε φορά που στρέφει το βλέμμα προς τα πάσης φύσεως ένστολα ατοπήματα.

[custom:google-ads]

Οι συντάκτες του Policenet.gr καθ’ όλη τη διάρκεια του 2017 αναφερθήκαμε σε πληθώρα περιστατικών με τραυματισμούς αστυνομικών.

Μία σύντομη περιήγηση στη σχετική ενότητα της ιστοσελίδας (εδώ) θα πείσει και τον πλέον δύσπιστο.

Αίμα … αγωνία … και μπόλικη θλίψη θα βρείτε στις συγκεκριμένες αναρτήσεις του Policenet.gr, που όμως τόσο γρήγορα ξεχνιούνται από όλους μας.

Δυστυχώς και το 2018 ξεκίνησε με τραυματισμούς δύο Αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας,

αφού μόλις την τέταρτη ημέρα του νέου έτους ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τρεις τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο αστυνομικοί, στο Μενίδι.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Αγίου Διονυσίου, όταν οδηγός υπό την επήρεια αλκοόλ και έχοντας αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα εμβόλισε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

Ο οδηγός του υπηρεσιακού οχήματος έχασε τον έλεγχο του οχήματος και εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να πέσει σε παρακείμενο ρέμα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ο υπαίτιος οδηγός και δύο αστυνομικοί, εκ των οποίων ο ένας φέρει σοβαρά κατάγματα και τραύματα στο πρόσωπο, την ωμοπλάτη και τα πλευρά, ενώ υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Ευχόμαστε περαστικά σε όλους τους τραυματίες και ελπίζουμε το 2018, οι ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΒΑΡΔΙΕΣ να κυριαρχήσουν.

 

Διαβάστε στο Policenet.gr : Ήρωες αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. έπαιξαν τη ζωή τους κορώνα – γράμματα για να σώσουν γυναίκα από φλεγόμενο σπίτι

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis