Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Ενταση και κατάρες στη δίκη - «Τον σκότωσαν όπως τον Γραικό»

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΙΣ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ
Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Ενταση και κατάρες στη δίκη - «Τον σκότωσαν όπως τον Γραικό»

Συνεχίστηκε χθες στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο, η δίκη για την απαγωγή και τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου. Οι συγγενείς του ξέσπασαν και με φωνές και κατάρες, ζητούσαν να μάθουν που είναι θαμμένος.

«Θάνατος στους δολοφόνους, σκοτώσανε το παιδί και το έχουνε πετάξει. Και τον Γραικό έτσι τον πετάξανε […]. Έτσι έχουν και τον Μάριο. Τα παιδιά τους νεκρά να τα πάρουνε και ας πιστεύω στο Θεό. Ότι κάνανε , έχουνε μια μάνα και την έχουνε κάνει να λιώνει. Να λιώσουν τα παιδιά τους. Είσαι δολοφόνος και ψεύτης, κρεμάλα θέλεις. Πες πού έχεις το παιδί. Μίλησε επιτέλους. Πού το έχεις θάψει. Θανατική ποινή να σου επιβληθεί. Οι Μανιάτες φορούν παντελόνια και λένε την αλήθεια. Τι Μανιάτης είσαι εσύ;», φώναζαν οι συγγενείς, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου, υποστήριξε για άλλη μια φορά ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της μητέρας του άτυχου νέου, όπως μεταδόθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Τι ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου

«Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Και μάλιστα εξαιτίας του συκοφάντη (εννοεί τον δικηγόρο της οικογένειας του Μάριου) κινδυνεύει η ζωή μου στις φυλακές. Έχω να μιλήσω με τον γιο μου τρία χρόνια»

«Δολοφόνε, στα παιδιά σου θα το βρεις. Στον τάφο θα τα βρεις», απάντησε οργισμένη η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου.

Δικηγόρος κατηγορούμενου: Χωρίς πτώμα δεν έχουμε ανθρωποκτονία

«Το δικαστήριο , για αυτό διέκοψε για τόσες ημέρες, θα απασχολήσει αρκετά όλη αυτή η νομική διερεύνηση του ζητήματος, γιατί για να έχουμε ανθρωποκτονία, θα πρέπει να έχουμε και πτώμα και συγκεκριμένες αποδείξεις οι οποίες να κατατείνουν προς αυτό το αποτέλεσμα» υποστήριξε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Μανώλης Αναστασάκης. Η απόφαση θα βγει στις 26 Ιουνίου.

Πηγή: iefimerida.gr