Φωτογραφία: Αστυνομικός βοηθά κότα να περάσει απέναντι

ΣΕ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
Φωτογραφία: Αστυνομικός βοηθά κότα να περάσει απέναντι

Ένα από τα προαιώνια, πανανθρώπινα ερωτήματα είναι «Γιατί η κότα πέρασε το δρόμο;». Ένας Βρετανός αστυνομικός μπορεί να μην έδωσε απάντηση στο φλέγον αυτό ζήτημα, αλλά βοήθησε την κότα μας να περάσει με ασφάλεια το δρόμο, προκειμένου να διεκπεραιώσει τις όποιες επείγουσες υποθέσεις της.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail, ένας αστυφύλακας της αστυνομικής δύναμης του Άβον και Σόμερσετ στη Μεγάλη Βρετανία έκανε τα πάντα προκειμένου ένας φτερωτός πολίτης της περιοχής να περάσει απέναντι.

Τα όργανα της τάξης μόλις είχαν ολοκληρώσει με επιτυχία μια αποστολή για το κοινό καλό, όταν εντόπισαν το πτηνό να προσπαθεί να διασχίσει έναν πολυσύχναστο δρόμο.

View image on Twitter

Τότε, ένας θαρραλέος αστυνομικός βγήκε στο οδόστρωμα, σταμάτησε την κυκλοφορία των οχημάτων με περισσή αποφασιστικότητα και έκανε σήμα στην κότα να περάσει απέναντι.

Η τοπική αστυνομία, πλημμυρισμένη ικανοποίηση που επιτέλεσε για άλλη μια φορά το καθήκον της, πόσταρε φωτογραφίες από το συμβάν στον επίσημό λογαριασμό της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Twitter.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση συγκέντρωσε πληθώρα αντιδράσεων από τους χρήστες του Διαδικτύου, με τους θαμώνες του ίντερνετ να δίνουν τα χιουμοριστικά τους συγχαρητήρια για το θεάρεστο έργο της βρετανικής αστυνομίας.

sputniknews.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Υπάλληλοι της Αστυνομίας ΝΥ πουλούσαν τα δεδομένα κλήσεων 911