Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:20 | 29/05/2016

Η επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου Πούτιν στην Χώρα μας, αποτέλεσε ένα ακόμα μεγάλο στοίχημα τόσο για την Ελληνική Αστυνομία όσο και για τα υπόλοιπα Σώματα και τις Υπηρεσίες της Χώρας μας που συμμετείχαν στα μέτρα ασφαλείας τόσο στην Αθήνα όσο και στο Άγιο Όρος.

Τα πάντα κύλησαν ομαλά και οι Έλληνες ένστολοι, που σε αρκετές περιπτώσεις χρειάστηκε να εργαστούν για πολλές ώρες, απέδειξαν πως στα δύσκολα, μπορούμε πάντα να βασιζόμαστε πάνω τους.

Ανάμεσα στα πολλά που γράφθηκαν τα τελευταία 24ωρα, δεν έλλειψαν και τα αφιερώματα στους διάσημους Ρώσους κομάντο Spetsnaz, που συνόδευσαν τον Πούτιν στην Χώρα μας.

Σπουδαίους κομάντο, όμως δεν έχουν μόνοι οι Ρώσοι αλλά και οι Έλληνες.

Όπως θα δείτε στην παρακάτω αποκλειστική φωτογραφία του policenet.gr από τα προχθεσινά μέτρα στο κέντρο της Αθήνας, τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας σε τίποτα δεν υστερούν δίπλα στους Ρώσους Spetsnaz.

Η εικόνα τους είναι το ίδιο αξιοθαύμαστη, όσο για τα έργα και τα κατορθώματα των Στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και όλων των υπόλοιπων Σωμάτων για όσους δεν πείθονται αρκεί μόνο να «ξεφυλλίσουν» τις σελίδες του policenet.gr για να διαπιστώσουν πως σε καθημερινή βάση προσφέρουν στο μέγιστο, με ελάχιστα μέσα και σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis