Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
23:14 | 17/02/2024

Ο αντιπρόεδρος της Κένυας, Rigathi Gachagua, υποσχέθηκε ότι οι αστυνομικοί σε όλη τη χώρα θα λάβουν αύξηση μισθού 40 τοις εκατό.

Ο ίδιος προέτρεψε τις αρχές επιβολής του νόμου να ανταποκριθούν στις ανάγκες της κοινότητας παρέχοντας σωστά τις υπηρεσίες τους.

Διαβάστε επίσης

«Πρόκειται να αυξήσουμε τους μισθούς των αστυνομικών κατά 40%, αλλά τους προτρέπω να ανταποδώσουν στην κοινωνία πράττοντας σωστά και υπεύθυνα», δήλωσε ο αντιπρόεδρος.

Ο Gachagua δεσμεύτηκε να απολύσει τους διεφθαρμένους αστυνομικούς, προειδοποιώντας ότι θα διωχθούν ποινικά σε αντίθεση με προηγούμενες πειθαρχικές ποινές εντός του σώματος της αστυνομίας. 

"Οι παράνομες ζυθοποιίες ευδοκιμούν στην ουσία επειδή οι αστυνομικοί δωροδοκούνται. Με την αύξηση των μισθών θεωρούμε ότι θα εξαλειφθούν τέτοια περιστατικά δωροδοκίας. Αν ο Πρόεδρος Γουίλιαμ Ρούτο και εγώ δεν επέμβουμε, ολόκληρη η γενιά μας θα έχει εξαφανιστεί από το αλκοόλ σε δέκα χρόνια", δήλωσε. 

«Οι παράνομοι έμποροι που δωροδοκούν πρέπει να γνωρίζουν ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες. Δεν έχουμε πρόβλημα με το νόμιμο αλκοόλ», δήλωσε ο Gachagua. 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis