Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
swat1.png
22:02 | 09/02/2024

Η αστυνομία του Ντουμπάι κέρδισε τις εντυπώσεις στον φετινό διαγωνισμό Swat των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η ομάδα Police B του Ντουμπάι κέρδισε στον διαγωνισμό με 325 βαθμούς και η ομάδα Police A του Ντουμπάι ήρθε δεύτερη με 303 βαθμούς, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Wam. Η ομάδα Σαρντάρ από το Καζακστάν ήταν τρίτη με 302 πόντους.

Διαβάστε επίσης

Ο διαγωνισμός Swat Challenge των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων διοργανώνεται από την Αστυνομία του Ντουμπάι και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Σεΐχη Σαΐφ μπιν Ζαγιέντ, του αναπληρωτή πρωθυπουργού και του υπουργού Εσωτερικών.

Η πέμπτη ετήσια εκδήλωση ολοκληρώθηκε την Τετάρτη στο εκπαιδευτικό κέντρο της αστυνομίας του Ντουμπάι στο Al Ruwayyah, με 11 διμοιρίες από τα ΗΑΕ να λαμβάνουν χώρα.

Συμμετείχαν ογδόντα επτά ομάδες από 48 χώρες, από 55 πέρυσι, με έπαθλα συνολικού ύψους 1 εκατομμυρίου DHH (272.000 $).

Οι κατηγορίες - δοκιμασίες έχουν να κάνουν με στρατηγική, επίθεση, διάσωση και διαδρομή με εμπόδια.

Εικόνα
swat1.png

Στην πρόκληση με εμπόδια, η ομάδα RNP Swat από τη Ρουάντα κέρδισε με 52 βαθμούς, ενώ οι ομάδες από το Κιργιστάν και το Ουζμπεκιστάν ήρθαν στη δεύτερη και τρίτη θέση με σκορ 51 και 50, αντίστοιχα.

Ο Ταγματάρχης Abdullah Ali Al Ghaithi, βοηθός αρχιστράτηγος για υποθέσεις επιχειρήσεων στην αστυνομία του Ντουμπάι, απένειμε στους 10 πρώτους νικητές τα τρόπαιά τους κατά τη διάρκεια μιας τελετής που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη.

Η γυναικεία ομάδα της αστυνομίας του Άμπου Ντάμπι έκανε το ντεμπούτο της στο φετινό διαγωνισμό.

Το ΗΑΕ Swat Challenge στοχεύει στο να προωθήσει τη συνεργασία και την κατανόηση μεταξύ των διεθνών ομάδων Swat και να αναδείξει τις βέλτιστες αστυνομικές πρακτικές και ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2019.

(φωτογραφίες αρχείου από τον περσινό αντίστοιχο διαγωνισμό που είχαν δοθεί στη δημοσιότητα για τα media)

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis