Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:29 | 02/08/2020
Πολλές αστυνομικές υπηρεσίες βασίζονται στην τεχνολογία. Με την κυκλοφορία του Dragon® Professional Anywhere της Nuance Communication, οι αστυνομικοί θα μπορούν να χρησιμοποιούν ισχυρή τεχνολογία αναγνώρισης ομιλίας που βασίζεται στο Cloud - που υποστηρίζεται από τεχνική νοημοσύνη.

[custom:google-ads]

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσει ένα προϊόν που θα εξυπηρετεί απόλυτα τις αστυνομικές ανάγκες, εξηγεί ο Michael Millward, ανώτερος υπεύθυνος προϊόντων στο Nuance.
 
«Βλέπουμε αυτήν την τεχνολογία ως βασικό παράγοντα που επιτρέπει την υιοθέτηση και την επέκταση των υπαρχουσών επενδύσεων σε επιχειρήσεις και εφαρμογές επιβολής του νόμου».
 
Το Dragon Professional Anywhere διαδέχεται την αποχώρηση του Dragon Law Enforcement. Το Dragon Law Enforcement παρέχει στους αστυνομικούς έναν γρήγορο, ακριβή τρόπο χρήσης της φωνής τους για την ολοκλήρωση των εργασιών αναφοράς και τεκμηρίωσης στο αστυνομικό τμήμα. Με το Dragon Professional Anywhere, οι αστυνομικές υπηρεσίες μπορούν πλέον να αναπτύξουν ευκολότερα τεχνολογία αναγνώρισης ομιλίας σε ευρεία κλίμακα, εξοικονομώντας χρόνο και πόρους στα τμήματα πληροφορικής. Το Dragon Professional Anywhere μεταφέρει την αναγνώριση ομιλίας από μια εγκατάσταση “fat client” (τοπική συσκευή) στο Cloud.
 
«Τώρα προσφέρουμε μια ευκαιρία στις αστυνομικές υπηρεσίες για να αποκτήσουν πρόσβαση στο λογισμικό Dragon», λέει ο Millward. Καθώς οι ΗΠΑ δημιουργούν δίκτυα 5G και όλο και περισσότερες υπηρεσίες έχουν πρόσβαση στο FirstNet, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου να επωφεληθούν από το Dragon Professional Anywhere.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δημοσκόπηση: Τι πιστεύουν οι Αμερικάνοι για τη μείωση των δαπανών και την κατάργηση των αστυνομικών τμημάτων

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis