Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:29 | 11/02/2017

Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- συναντήθηκε εχτές Παρασκευή (10/2/2017) με τον Βουλευτή Ν.Δ. Θεσσαλονίκης κ. Θεόδωρο ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ, προκειμένου να τον ενημερώσει για ολα τα ζητήματα και τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους Αστυνομικούς του Νομού Θεσσαλονίκης, αλλά και όλης της χώρας.

Συγκεκριμένα, η συζήτηση επικεντρώθηκε στο θέμα της μη εφαρμογής της απόφασης του ΣτΕ και το νέο (παράτυπο) μισθολόγιο που ετοιμάζει η Κυβέρνηση, σε βάρος όλων των ένστολων εργαζομένων των ΣΑ και των ΕΔ, κατά παράβαση των δικαστικών αποφάσεων και τη μεγάλη κινητοποίηση της 22 Φεβρουαρίου 2017 στην Αθήνα.

Επίσης, ενημερώθηκε για το νέο π.δ. 7/2017 με το οποίο η επικείμενη αναδιάρθρωση-αναδιάταξη των Υπηρεσιών της ΓΑΔ Θεσσαλονίκης θα έχει ως αποτέλεσμα να κλείσουν αρκετές Υπηρεσίες Αστυνομικών Τμημάτων με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Τέλος, οι έλλειψης σε υλικοτεχνική υποδομή, σε καθαριότητα, σε πετρέλαιο θέρμανσης και σε περιπολικά οχήματα έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο όλους μας, ως εργαζομένους Αστυνομικούς, που η Συντεταγμενη Πολιτεία, όπως αποδεικνύεται, δεν μας στηρίζει.

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (ΕΚΑ) Θεσσαλονίκης

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis