Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:10 | 04/02/2019

Το σύστημα των κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, σκέφτεται να υιοθετήσει η αμερικάνικη εταιρεία Google, με βασικότερο σκοπό την προαγωγή και αναβάθμιση των στελεχών της. Με αυτή τη προσπάθεια πρόκειται να υιοθετήσει το Know-How της Ελληνικής Αστυνομίας  για να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα και αξιοκρατία, αξίες που διακρίνουν την Ελληνική Αστυνομία  απέναντι στα στελέχη της.

[custom:google-ads]

Αναλυτικότερα σκέφτεται να καθιερώσει υποχρεωτικές ετήσιες αλλαγές στην εταιρία, που θα σχετίζονται με την κινητικότητα των στελεχών της.

Έτσι, τα στελέχη τα οποία κάνουν καριέρα θα μπορούν να τοποθετούνται σε νευραλγικές θέσεις χωρίς να χρειάζεται να έχουν την παραμικρή προϋπηρεσία ή πτυχίο πάνω στο καινούριο τους αντικείμενο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήλωση αστυνομικού για τον δράστη σε περιστατικό σύλληψης: "Θα προτιμούσα να με έχει χτυπήσει άσχημα παρά αυτό που μου έκανε"

Για παράδειγμα ένας τμηματάρχης πωλήσεων από ένα κατάστημα λιανικής, θα μπορεί να γίνει Γενικός Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης ή να τοποθετηθεί Διευθυντής στο Λογιστήριο.  Άσχετα αν δεν ξέρει να ανοίγει ένα υπολογιστή  ή να χρησιμοποιεί έστω το κομπιουτεράκι για να κάνει πράξεις. 

Με αυτό τον τρόπο, η έλλειψη γνώσεων και η πιθανή ανικανότητα του δεν θα είναι εμπόδιο στην επαγγελματική εξέλιξη του.

Προφανώς χιουμοριστικό άρθρο και με πολύ αγάπη,

Γαβριήλ ( ή Γαβρίλος)

Ένας συνάδελφος.

Πηγή:  bloko.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis