Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
καπελο
09:59 | 17/01/2024

Σαρωτικές αλλαγές έγιναν στην Ελληνική Αστυνομία μετά το ΚΥΣΕΑ, με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να έχει τον πρώτο και κύριο λόγο για αυτό το «ηλεκτροσόκ».

Για το παρασκήνιο των ριζικών αλλαγών στην Ελληνική Αστυνομία και το πώς επιλέχτηκε η νέα ηγεσία, μίλησε στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» η έμπειρη αστυνομική ρεπόρτερ Μίνα Καραμήτρου.

Διαβάστε επίσης

Οι κινήσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη  φαίνεται πως φανερώνουν δύο μηνύματα.

Το πρώτο είναι πως κανένας αρχηγός δεν μένει στη θέση του 2+1 χρόνια. Τα τελευταία δύο χρόνια οι αρχηγοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν συμπλήρωσαν ούτε χρόνο και όπως φαίνεται, όλοι κρίνονται.

Το δεύτερο μήνυμα είναι πως όσοι γίνονται αντιστράτηγοι και μπαίνουν στην κλειστή ομάδα της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. δεν πρέπει να θεωρούν δεδομένο πως βάζουν και υποψηφιότητα για την αρχηγία, δεδομένου ότι μπορεί να έρθει ένας υπουργός και να κρίνει πως δεν έχουν τα προσόντα που ζητά και να βρουν σε αποστρατεία. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δυνατότητα παράλληλης απασχόλησης των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. - Απάντηση του Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη σε Επίκαιρη Ερώτηση

Δείτε σχετικό απόσπασμα της εκπομπής του OPEN "ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ", όπου μεταξύ άλλων η κ. Καραμήτρου αναλύει για ποιο λόγο επιλέχθηκαν για την κορυφή της ηγεσίας οι Υποστράτηγοι  Μάλλιος και Συριτούδης:

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis