Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:49 | 07/07/2019
Ως μέσο αντιμετώπισης της μοναξιάς και της κοινωνικής απομόνωσης στις αγγλικές πόλεις, οι τοπικές αστυνομικές αρχές άρχισαν να χρησιμοποιούν συγκεκριμένα δημόσια παγκάκια για τη δημιουργία συζητήσεων και κοινωνικών συναναστραφών.
 
Τα "Chat Benches", τα οποία βρίσκονται τώρα σε δύο διαφορετικά πάρκα και σε υπαίθριους χώρους στο Somerset, αναγνωρίζονται από μικρές πινακίδες όπου τοποθέτησε η αστυνομία: "Καθίστε εδώ αν δεν σας πειράζει κάποιος να σταματήσει και να σας πει ένα γεια!"

[custom:google-ads]

Η σελίδα στο Facebook της Avon και του Somerset δημοσίευσε πρόσφατα φωτογραφίες από τα δύο νέα τους "Chat Benches" στο Burnham και το Taunton με μια ενθαρρυντική σημείωση για τους αναγνώστες να σταματήσουν και να τα χρησιμοποιήσουν για κοινωνικοποίηση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έδιωξαν αστυνομικούς από κατάστημα Starbucks επειδή πελάτης παραπονέθηκε ότι δεν αισθανόταν άνετα με τους αστυνομικούς γύρω του

 
"Η ταμπέλα βοηθάει απλά στο να σπάσουμε και να ξεπεράσουμε αυτά τα αόρατα, κοινωνικά εμπόδια που υπάρχουν ανάμεσα στους ξένους. Μπορούμε όλοι να παίξουμε ένα ρόλο ... ", λέει η αστυνομία. "Το να σταματήσουμε και να πούμε ένα απλό" γεια "σε κάποιον στο" Chat Bench "θα μπορούσε να κάνει την διαφορά και να βοηθήσει πραγματικά τους ευάλωτους ανθρώπους στις κοινότητές μας".
 
Σύμφωνα με το τμήμα, το 17% των ηλικιωμένων είναι σε επαφή με την οικογένεια, τους φίλους και τους γείτονές τους λιγότερο από μία φορά την εβδομάδα, γεγονός που μπορεί να τους κάνει να αισθάνονται καθημερινά απομονωμένοι. Συνολικά, αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 9 εκατομμύρια κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου που υποφέρουν κάθε χρόνο από τη μοναξιά και την απομόνωση.
 
Η αστυνομία ξεκίνησε την πρωτοβουλία του "Chat Bench" νωρίτερα αυτό το μήνα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ευαισθητοποίησης για την κακοποίηση των Ηλικιωμένων. 
Image result for chat benches
 
"Το chat bench είναι μια φανταστική νέα πρωτοβουλία που ελπίζω ότι θα ενθαρρύνει ανθρώπους από όλες τις ηλικίες να ξεκινήσουν πολλές ακόμα συνομιλίες στο μέλλον", λέει η αστυνομικός Sue Mountstevens. "Σας ενθαρρύνω να σταματήσετε και να πείτε" γεια ". Κάντε τη διαφορά "
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis