Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:24 | 22/03/2021

Ένας αστυνομικός στο Μισισιπή υποβιβάστηκε σε θέση καθήκοντος απλής περιπολίας μετά την εγκατάλειψη του συνταξιούχου σκύλου του K-9 σε ένα καταφύγιο ζώων ενώ βρισκόταν υπό την προστασία του κι έπρεπε να τον φροντίζει.

Ο λόγος για τον Τζάκσον Καρλ Έλλις που ήταν ο χειριστής του Ringo, ενός K-9 που αποχώρησε από το αστυνομικό Σώμα τον Οκτώβριο, αφού υπηρέτησε πιστά ως σκύλος ανιχνευτής ναρκωτικών. Από τότε, ο Ringo "θεωρήθηκε ότι ζούσε με τον χειριστή του", αλλά ο Ringo είχε υιοθετηθεί από κάποιον άλλον αφού ο Ellis τον είχε αφήσει σε ένα καταφύγιο ζώων.

Μόλις μαθεύτηκε τι συνέβη, ο Έλλις "υποβιβάστηκε αμέσως στο αστυνομικό Σώμα".

"Το Τμήμα Αστυνομίας του Τζάκσον σέβεται και προσέχει τους αστυνομικούς σκύλους, όπως και κάθε άλλος αστυνομικό στο τμήμα μας", δήλωσε η αστυνομία Jackson. «Είναι οικογένεια, και δεν αισθανόμαστε ότι αξίζουν τίποτα λιγότερο από ένα σπίτι που θα τους αγαπάει ακόμη και μετά τη συνταξιοδότηση τους».

Το σώμα θα απαιτήσει πλέον τριμηνιαίες επιταγές κοινωνικής πρόνοιας για όλους τους σκύλους K-9, είτε είναι ενεργοί είτε συνταξιούχοι, σύμφωνα με τη δήλωση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παροχές σε σκύλους και άλογα της αστυνομίας μόλις συνταξιοδοτηθούν εξετάζει η Πολωνία

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis